28 / 04 / 2024

adres su satılık

adres su satılık

Toplam 194 konutun yer aldığı Adres Su projesinde minimum fiyat 181 bin TL, maksimum fiyat ise 289 bin TL...

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

Sancaktepe Adres satılık daire!

Sancaktepe Adres satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Metroya yakın bir konumda bulunan proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

Adres Sancaktepe Residence satılık!

Adres Sancaktepe Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri satılık!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje metroya 1 kilometre mesafede yükseliyor. Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri satılık seçenekleri 1+0'dan 4+1 dublekse kadar değişiyor.

Adres Sancaktepe Evleri satılık!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen proje toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Adres Sancaktepe Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık!

25 bin metrekare arsa alanında yer alan projede daire alanları 47 metrekareden başlangıç gösteriyor. Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık!

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. İlk etabı bugün satışa sunulan projenin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. Projede 1. etaptaki 180 daire için satışlar bugün yapılıyor.

Dumankaya Adres Natura satılık daire!

Dumankaya Adres Natura satılık daire fiyatları 313 bin liradan başlıyor, projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri bulunuyor...

adres su satılık Haberi

adres su satılık

Dumanya İnşaat Adres Su projesi Tuzla Aydınlı'da 8,5 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor. Toplam 194 tane konutun yer aldığı Adres Su evlerinde daire tipleri stüdyo daire, 1+1, 2+1  ve 3+1 konut tipinde tasarlandı. Yüzde 65'i yeşil alan olan proje 3 blok halinde yükseliyor. 



Adres Su projesinde 1+1 daireler 181 bin TL ile 192 metrekare, 2+1 daireler 192 bin TL ile 297 bin TL, 3+1 daireler 261 bin TL ile 289 bin TL arasında...