29 / 04 / 2024

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Adres Sancaktepe

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. Projede 1. etaptaki 180 daire için satışlar bugün yapılıyor.



Dumankaya  Adres Sancaktepe  projesinde yoğun ilgiden dolayı satış ofisi bu hafta sonu saat 21:00'e kadar hizmet verecek. Projedeki 1. etap 180 adet daire için satışlar bugün saat 13:00'dan itibariyle başlıyor.


Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar olacak. Projede toplam 300 adet daire yer alıyor. 


Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları gibi sosyal donatılar olacak. Proje toplam 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek.


Dumankaya Adres Sancaktepe projesi metroya 1 kilometre, Marmaray'a 15 kilometre, 1. ve 2. köprü bağlantı noktasına 1 kilometre, Kent Hastanesi'ne 2 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor.  


Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 liradan başlıyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2017 yılının ilk yarısından itibaren gerçekleşecek.


Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri studyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje  Dumankaya İnşaat  tarafından inşa edilecek.


Dumankaya Adres Sancaktepe iletişim

Tel: 0216 561 0 123

Web: http://www.dumankaya.com/adres-sancaktepe/ontalep.aspx

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön