04 / 05 / 2024

Adres Yalıkavak ödül

Adres Yalıkavak ödül

World Architecture Community tarafından düzenlenen WA Awards 25. Döngü sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

The Most Bodrum Yalıkavak'ta yaşam 2024'te başlayacak! Yeni proje...

Uğur Şirketler Grubu'nun alt markalarından USG İnşaat'ın imzasıyla inşa edilen Bodrum Yalıkavak'taki lüks konut projesi 2024 yazında tamamlanacak. İşte projeye ilişkin detaylar..

Wox Yalıkavak satışta! Bodrum'da yüzde 8 indirimle 6+2 villa fırsatı!

Wox Yalıkavak projesi tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan 6 oda 2 salon villaların fiyatları 1 milyon 957 bin dolardan başlıyor...

Velux Yalıkavak'ta 12 ay 0 faiz fırsatı! Teslimler yıl sonunda! 

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak 12 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri mevcut.

En iyi saç şekillendirme ödülü kazanan: Dyson Corrale! İşte Dyson Corrale saç düzleştirici 2 Eylül 2022 fiyat listesi

En iyi saç şekillendirme ödülüne hak kazanan Dyson Corrale saç düzleştiricileri azaltılmış ısı yalıtımı sayesinde saçlarınız yıpranmadan en mükemmel saçlar sizin oluyor. Peki Dyson Corrale saç düzleştirici  fiyatları ne kadar? İşte 2 Eylül 2022 fiyat listesi..

Velux Yalıkavak görücüye çıktı! İlk teslim 2023! İşte projenin tüm detayları...

Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın projesi düzenlenen lasmanla görücüye çıktı. İşte Velux Yalıkavak projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı! 2023'te teslim!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı. Projenin teslimleri 2023 yılında gerçekleştirilecek.

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

Neva Yalıkavak önümüzdeki ay satışta! Yeni proje!

Neva Prestij tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Neva Yalıkavak projesinde satışlar önümüzdeki ay başlıyor. Proje içerisinde 8 adet villa bulunuyor.

Gurme CarrefourSA Bodrum Yalıkavak'ta açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Bodrum Yalıkavak'ta Gurme CarrefourSA'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Seba Taşevler Yalıkavak satışta! 

Seba İnşaat imzasıyla Bodrum Yalıkavak'ta yükselen Seba Taşevler Yalıkavak satışa sunuldu. 4 oda 1 salon taş evler 950 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Prens Harry ile Meghan Markle'ın Yalıkavak’ta konakladığı villa!

Dünyanın en çok konuşulan çifti Prens Harry ile Meghan Markle’ın 2017 yılında Türkiye’de tatil yaptığı ortaya çıktı. Bodrum’a gelen gözde ikili, Yalıkavak’ta geceliği 3 bin TL olan bir villada kaldı.

Adres Yalıkavak ödül Haberi

Adres Yalıkavak ödül

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi World Architecture Community tarafından verilen ödüllerde, 25. proje döngüsünde ödüle layık görüldü. “Adres Yalıkavak” 2006 yılından bu yana World Architecture Community tarafından düzenlenen WA Awards kapsamında, Japonya, Amerika, Brezilya, Hindistan ve Türkiye gibi 17 farklı

ülkeden birçok projenin katıldığı yarışmada, “Tasarlanmış Proje” kategorisinde jüri üyelerinin ve daha

önce WA Awards ödülü almaya hak kazanmış üyelerin oylamaları ile ödül alan projeler arasında yer

aldı.


“Adres Yalıkavak” projesi geçtiğimiz Ekim ayında, merkezi İngiltere’de yer alan “Avrupa

Gayrimenkul Ödülleri” 2016-2017 kapsamında “Çoklu Konut Mimarisi” dalında “Yüksek Övgü” (Highly

Commended) ödülüne layık görülmüştü. Mimari projesi AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan, yatırımı ve inşaatı metrekare İnşaat tarafından gerçekleştirilen Adres Yalıkavak, Bodrum Yalıkavak, Gökçebel bölgesinde yer almaktadır....