27 / 04 / 2024

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 



Accor Grubu Türkiye'deki yatırımlarını artırıyor. Premium markalarından MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. 1 Temmuz’da kapılarını açacak otel, 35 milyon dolar yatırımla yükseldi. 

Delta Yatırım Holding’in iştiraki İnci Turizm A.Ş. tarafından hayata geçirilen otel, Mimar Mustafa Toner imzası taşıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak'ın 35’i süit 102 odası bulunacak. 

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor CCO’su Yiğit Sezgin, yeni otelle ilgili şunları söyledi: “Türkiye’de 13 marka ve 56 otelden oluşan mevcut portföyümüzü güçlendirmeye devam ediyoruz. İnci Turizm A.Ş. ile imzaladığımız sözleşmeyle MGallery markamızın yeni otelinin Bodrum’da açılacağını paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 34 ülkede 107 otelle unutulmaz hikayeler yaşatan koleksiyon otel markamız MGallery, muhteşem mimarisi ve canlı iç mekanlarıyla temmuz ayında Yalıkavak’ta kapılarını açıyor.”

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Turizm toparlanıyor

Pandemi süreci boyunca ürkiye’ye gelen yabancı turist sayısının düştüğünü söyleyen İnci Turizm Başkanı Murat Delibalta, “2021 yılı ikinci yarısından itibaren dünya ve Türkiye’deki aşılama sayılarının artması ile negatif trendin sona ermesi sonucu turizmde de toparlanma beklentileri var. Özellikle 2022’den itibaren 2019 rakamlarına ulaşmak tüm turizmcilerin genel beklenti ve hedefleri bulunuyor. Biz de bu yıl için yüzde 60 olarak planladığımız doluluk oranlarının pandemi sonrasında yüzde 90’a ulaşmasını öngörüyoruz” ifadelerini kullandı. 


Geri Dön