02 / 05 / 2024

ADÜAŞ bursa satılık gayrimenkul

ADÜAŞ bursa satılık gayrimenkul

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, 4 ildeki 7 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor. Özelleştirme ihaleleri ayrı günlerde yapılacak..

ADÜAŞ'tan Bursa'da 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Bursa Osmangazi'ye bağlı Çekirge'de bulunan gayrimenkulleri 3 milyon TL'ye satış yöntemiyle özelleştirecek.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Piyalepaşa satılık daire fiyatları!

Piyalepaşa satılık daire fiyatları fiyatları 837 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Projede anahtar teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor.

Maslak 1453 Ağaoğlu satılık ofis fiyatları!

Maslak 1453 Ağaoğlu satılık ofis fiyatları 1 milyon 34 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde teslimlerin bu yıl sonu Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık!

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Bakırköy sahil hattında yer alan Pruva 34 projesinde rezidans, otel, apart otel alanları bulunuyor...

Zermeram Kozağaç satılık ev!

Zermeram Kozağaç satılık ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Yüzde 20 peşin indirimi uygulanan projede dairelerin alanları 120 ile 1.052 metrekare arasında değişiyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Karat 34 satılık!

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Karat 34 satılık daireler için ön talep toplanıyor. 36 bin metrekare arsa alanına sahip proje Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek.

Vadistanbul Park Konutları Ayazağa satılık!

Vadistanbul Park Konutları Ayazağa satılık dairelerin fiyatları 748 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Vadistanbul Park projesinde 762 konut, ofis ve mağazalar yer alıyor...

Vadistanbul Park Evleri Ayazağa satılık!

Vadistanbul Park Evleri Ayazağa satılık dairelerin fiyatları 748 bin liradan başlıyor. Konut, ofis ve mağazaların olacağı Vadistanbul Park Evleri'nin lansmanı 9 Şubat'ta yapılacak...

ADÜAŞ bursa satılık gayrimenkul Haberi

ADÜAŞ bursa satılık gayrimenkul

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Bursa, İzmir, Konya ve Zonguldak'taki 7 gayrimenkulü özelleştiriyor. Bursa'daki gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi 2 Mayıs'ta, İzmir'deki gayrimenkullerin ihalesi 3 Mayıs'ta, Konya'daki gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi 4 Mayıs'ta ve Zonguldak'taki gayrimenkullerin ihalesi 8 Mayıs'ta gerçekleşecek.  

TAŞINMAZLAR SATIŞ YÖNTEMİ İLE ÖZELLEŞTİRİLECEKTİR

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünden:

Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) tarafından aşağıda belirtilen taşınmazlar, “Satış” yöntemi uygulanmak suretiyle 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde özelleştirilecektir.

1 - İhaleler, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “Pazarlık” usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görülmesi halinde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla “Açık Artırma” suretiyle sonuçlandırılabilecektir.

2 - İhale konusu taşınmazlardan birine teklif verilebileceği gibi...