18 / 05 / 2024

Advanced Water Treatment Techologies Merkezi iletişim

Advanced Water Treatment Techologies Merkezi iletişim

Advanced Water Treatment Techologies Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi, Emrah Türkdoğan Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de Beyazlar İş Hanı'nda kuruldu.

Milyonlarca kişinin hayatına etki eden dev şirket iflasın eşiğinde

15 milyon kişiye hizmet veren ancak son yıllarda 14 milyar sterlinlik borç biriktiren Thames Water iflas etmek üzere. Su ve kanalizasyon sektöründe hizmet veren şirketin CEO'su da istifasını sundu.

Philips Azur Advanced Buharlı Ütü GC4938/20 ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 1 Nisan 2023 fiyat listesi

Philips Azur Advanced Buharlı Ütü gelişmiş teknolojisiyle her kumaş türünü ütüleme imkanı sunuyor. Peki cihazın teknik özellikleri neler? 

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Şebeke sularına artık güven kalmadı, siz de bi su arıtma cihazı istiyorsanız ''Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma'' cihazı tam size göre olabilir Peki Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

Advanced Business Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Advanced Business Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım M.H.A. tarafından kuruldu.

Water Pool İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Pool İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 TL sermaye bedeli ile Mohammed Y.E. Ezzulddin tarafından kuruldu. 

Advanced Metal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advanced Metal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Mustafa Yarkın tarafından kuruldu.

Water Gate Corporation Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Water Gate Corporation Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jahid, Jaseel K.Kanarth Abdulla ve Mehmet Ak ortaklığıyla kuruldu...

Water Gate Corporation Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Gate Corporation Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jahid İshan, Emrah Kalabanklı, Jaseel K. Kanarth Abdulla ve Mehmet Ak ortaklığında kuruldu.

White Water Lily Estate Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Water Lily Estate Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Yusuf Sulu tarafından kuruldu. 

Advanced Appraısalturkey İnşaat Mühendislik Madencilik İthalat İhracat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Advanced Appraısalturkey İnşaat Mühendislik Madencilik İthalat İhracat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Advanced Appraısal And Consultıng Lımıted  tarafından kuruldu. 

Bodrum Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX* Bodrum Resort & Residences’da yapılan ve özel misafirler için hazırlanan “Private Water Front Villa’’ kapılarını açtı. Özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış konsept hizmete açıldı.

Golden Advanced Turizm Emlak İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Advanced Turizm Emlak İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Albakour ve Jabrıl Shuwayhı ortaklığında kuruldu. 

Advanced Water Treatment Techologies Merkezi iletişim Haberi

Advanced Water Treatment Techologies Merkezi iletişim

Advanced Water Treatment Techologies Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi, Emrah Türkdoğan Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de kuruldu. 


Advanced Water Treatment Techologies Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi iş konusu;Diğer projelere yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri.


Advanced Water Treatment Techologies Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi adres: Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Cumhuriyet 5 Caddesi, Beyazlar İş Hanı, Kat:3 Kapı...