27 / 04 / 2024

Milyonlarca kişinin hayatına etki eden dev şirket iflasın eşiğinde

Milyonlarca kişinin hayatına etki eden dev şirket iflasın eşiğinde

15 milyon kişiye hizmet veren ancak son yıllarda 14 milyar sterlinlik borç biriktiren Thames Water iflas etmek üzere. Su ve kanalizasyon sektöründe hizmet veren şirketin CEO'su da istifasını sundu.



Kovid 19 pandemisinin ardından, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, küresel ekonomiye derin darbe vururken birçok büyük şirket iflas etmeye çok yakın. İngiltere’nin en büyük su ve kanalizasyon şirketi olan ve 15 milyon kişiye hizmet veren Thames Water da büyük bir krizin içinde debeleniyor. Son yıllarda 14 milyar sterlinlik borç biriktiren ve iflasın eşiğine gelen şirketin geleceği konusunda şüpheler bulunuyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön