10 / 05 / 2024

Ae Project İnşaat nerede

Ae Project İnşaat nerede

Ae Project İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 99 bin TL sermaye bedeli ile Seda Uzunyurt tarafından kuruldu.

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

Art Project İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Project İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Şanlı ve Mıkhaıl Mıronov ortaklığında kuruldu.

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Emek tarafından kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Helin Bingöl tarafından kuruldu.

Kk Project İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kk Project İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammet KAdir Kaymakçı tarafından kuruldu.

Quattro Project İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Project İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hamide Yıldız Karaman tarafından kuruldu.

Soo Project Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Soo Project Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de Cihan Çelik ve Doruk Batuhan Şahnali ortaklığında kuruldu.

Al Hawamdeh Project Management İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hawamdeh Project Management İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Ataköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Alı E.E.H tarafından kuruldu.

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erkan Akyüz ve İlker Seven ortaklığında kuruldu.

Ae Project İnşaat nerede Haberi

Ae Project İnşaat nerede

Ae Project İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 99 bin TL sermaye bedeli ile Seda Uzunyurt tarafından kuruldu.

Ae Project İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...