30 / 04 / 2024

AED Teknik Makine yatırımları

AED Teknik Makine yatırımları

OSTİM'de büyük bir fabrika binası satın aldıklarını belirten Genel Müdür Hakan Terzi, stok yapma imkanı da veren yeni fabrikada yeni tezgahlar kullanarak tüm taleplere cevap verecek hale geldiklerini söyledi...

Pak Makina safran anafor 12/17 Pro koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Uzun yıllar boyunca kullanılan ve bu nedenle kirlenen koltuklarını yıkayıp ilk günkü temizliğe erişmek isteyenler için Pak Makine tarafından koltuk yıkama makinesi piyasaya sürüldü. Peki, bu koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31595 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasın Dair Tebliğ bugünkü 31545 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tek Havuz Teknik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Havuz Teknik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysal Kayar tarafından kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31343 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dait Tebliğ bugünkü 31066 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı işleri inşaat, makine ve elektrik tesisatı tebliğinde değişiklik metni!

Yapı İşleri İnşaat, Makine Ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ’De Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Betonarme işleri genel teknik şartnamesi 2019 yayınlandı!

Betonarme işleri genel teknik şartnamesi, Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ kapsamında yayınlandı..

Yapı işleri inşaat, makine ve elektrik tesisatı tebliği!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ kapsamında değişiklik yapıldı. Değişiklik tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Bayındırlık genel teknik şartnamesi!

Bayındırlık genel teknik şartnamesi, Yapı İşleri, İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ kapsamında 30 Haziran 2007 tarihinde Resmi Gazete yayımlandı. İşte bayındırlık genel teknik şartnamesi..

AED Teknik Makine yatırımları Haberi

AED Teknik Makine yatırımları


Son dönemlerde özellikle İstanbul Anadolu yakasında sayıları hızla artan gökdelen inşaatları, elektrikli asma iskelesi bakımı amacıyla 2012 yılında kurulan AED Teknik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni 2 senede üretim yapar hale getirdi. Elektrikli asma iskeleleri bakımı amacıyla kurulan AED, kuruluşundan kısa bir süre sonra, kendi markasıyla elektrikli asma iskelesi üretimine başladı. 


Faaliyet alanına asansör montaj vinci ve dış cephe temizlik ve bakım asansörleri üretimini ekleyen şirket, 2 yıl gibi kısa sürede Gürcistan, Cezayir, Makedonya, Rusya, Azerbaycan, KKTC, Tunus ve Irak başta olmak üzere çok sayıda ülkeye, asma iskele ve vinç kurulumu gerçekleştirdi. OSTİM'de büyük bir fabrika binası satın aldıklarını belirten Genel Müdür Hakan Terzi, stok yapma imkanı da veren yeni fabrikada yeni tezgahlar kullanarak tüm taleplere cevap verecek...