30 / 04 / 2024

AED Teknik Makine OSTİM'de fabrika satın aldı!

AED Teknik Makine OSTİM'de fabrika satın aldı!

OSTİM'de büyük bir fabrika binası satın aldıklarını belirten Genel Müdür Hakan Terzi, stok yapma imkanı da veren yeni fabrikada yeni tezgahlar kullanarak tüm taleplere cevap verecek hale geldiklerini söyledi...




Son dönemlerde özellikle İstanbul Anadolu yakasında sayıları hızla artan gökdelen inşaatları, elektrikli asma iskelesi bakımı amacıyla 2012 yılında kurulan AED Teknik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni 2 senede üretim yapar hale getirdi. Elektrikli asma iskeleleri bakımı amacıyla kurulan AED, kuruluşundan kısa bir süre sonra, kendi markasıyla elektrikli asma iskelesi üretimine başladı. 


Faaliyet alanına asansör montaj vinci ve dış cephe temizlik ve bakım asansörleri üretimini ekleyen şirket, 2 yıl gibi kısa sürede Gürcistan, Cezayir, Makedonya, Rusya, Azerbaycan, KKTC, Tunus ve Irak başta olmak üzere çok sayıda ülkeye, asma iskele ve vinç kurulumu gerçekleştirdi. OSTİM'de büyük bir fabrika binası satın aldıklarını belirten Genel Müdür Hakan Terzi, stok yapma imkanı da veren yeni fabrikada yeni tezgahlar kullanarak tüm taleplere cevap verecek hale geldiklerini söyledi. 


Vinç'te yüzde 25. iskelede yüzde 50 ihracat hedefi Terzi, asansör montaj vincinde yüzde 25, elektrikli asma iskelede ise yüzde 50 ihracat oranı yakalamayı hedeflediklerini kaydetti. 

Terzi, projelerde bina yüksekliklerinin arttığını, özellikle Anadolu yakasındaki gökdelenlerin sektörde ciddi pazar oluşturduğunu, ve buralarda kendilerini gösterme imkanı bulduklarını vurguladı. 


Dünya 


Geri Dön