27 / 04 / 2024

İşbir Yatak, İsviçre'de fabrika satın alıyor!

 İşbir Yatak, İsviçre'de fabrika satın alıyor!

İŞBİR Holding bünyesinde faaliyet gösteren 60 milyon liralık ciro yapan İşbir yatak, İsviçre'de fabrika satın alacak




İŞBİR Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve yıllık 60 milyon liralık ciro yapan işbir Yatak, Avrupa'da şirket satın almayı planlıyor. Henüz görüşme aşamasında olduklarını belirten işbir Yatak Genel Müdürü Metin Gültepe, "İsviçre'nin önemli üreticilerinden biriyle temaslarımız devam ediyor. Görüşmelerimiz pazarlık aşamasında. Avrupa'daki operasyonlarımızda bu markayı amiral gemisi yapmayı planlıyoruz" dedi, 


İşbir'in Ar-Ge'ye yaptığı yatırımlar ve gündemde en çok konuşulan konuların başında gelen "yanmaz yatak" hakkında da bilgi veren Metin Gültepe ve İşbir Yatak Genel Müdür Yardımcısı ilham Öz, 'Vitamin ACE'li Kumaş' ve 'Yatak Kliması'nı anlattı: 


Vitamin ACE'li kumaş için 2011'in Mart ayında çalışmalarımıza başladıktık olarak Vitamin E, sonrasında C ve A vitamin molekülleri teste tabi tutuldu. Sene başında tamamlanan ve tüm Visco yataklara uygulanan çalışmanın sonucu olarak insan vücuduna yüzde 67.2'lik bir vitamin geçirme özelliğine sahip Vitamin ACE'li kumaşı ürettik. Yanmaz yatak teknolojisi ülkemizde mevcut. Sekiz yıldır Kredi Yurtlar Kurumu'na yanmayan yataklar veriyoruz. Olması gereken de budur. Cezaevi, hastaneler, yurtlar ve otellerde bu yatakların bulunması zorunlu kılınmalı.


Para



Geri Dön