10 / 05 / 2024

işbir yatak isviçre

işbir yatak isviçre

İŞBİR Holding bünyesinde faaliyet gösteren 60 milyon liralık ciro yapan İşbir yatak, İsviçre'de fabrika satın alacak

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi!

Artan İsrail-İran gerilimiyle güvenli liman gömleğini giyen altın fiyatlarının nereye gideceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten de gram altın ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte o açıklamalar...

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için yeni süreç başladı! Ekip kurulacak, masraf ve zaman kaybı olmayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduklarını açıkladı ve şehirdeki çalışmaları tek tek anlattı. Peki orta hasarlı binalar için neler değişti?

İslam Memiş kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu! Ne altın, ne dolar ne de gümüş! Servet kazandıracak

Her yıl yeni bir yatırım aracı ile yatırımcıların tanıştığını söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

İsviçre 85 bin işçi alacak!

Çeşitli alanlarda eleman ihtiyacını karşılamaya yönelik yurt dışından işçi alımına başlayan İsviçre’de çalışmak isteyenler, uzmanı oldukları meslek grubuna göre başvuruda bulunabilecek. Peki kimler İsviçre’de çalışmak için başvurabilir?

İsviçre’nin rakip bankaları birleşiyor! UBS, Credit Suisse'i devralıyor!

İsviçre’nin en büyük bankası olan UBS, sektördeki en ciddi rakiplerinden biri olan Credit Suisse'in devlet yardımıyla devir alınmasıyla ilgili işlemleri 12 Haziran tarihinde tamamlayacağını açıkladı.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

Geçen ay Bakanlık tarafından deprem illerinde üretim yapan çiftçilere mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği belirtildi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Uyku sağlığının olmazsa olmazı yatak, hem sağlık sorunu olanlar için iyi bir uykuyu garantiliyor hem de güne zinde başlamanızı garantiliyor.  İşbir Yatak’ta yılbaşına özel indirimler, yeni bir yatak almayı isteyenleri mutlu edecek.

Asgari ücrette flaş gelişme! Kriz çıktı, kimsenin beklemediği bir şey oldu

Asgari ücret görüşmelerinin üçüncü ayağında hiç kimsenin beklemediği bir olay yaşandı. Taraflar arasında uzlaşma beklenirken iki taraf da masadan kalktı. Rakamın önümüzdeki toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Altında 9 sene sonra bir ilk yaşanıyor! İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatı rekor kırdı

Altın ihracatında 9 senenin ardından bir ilk yaşanıyor. İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

Asgari ücretliler 75 metrekarelik bir ev almak için kaç ay çalışmalı? Ev alacaklar dikkat!

Bir asgari ücretli çalışanın 75 metrekarelik bir ev almak için kaç ay çalışmadı gerektiği merak ediliyor. Peki asgari ücretli bir çalışan 75 metrekarelik bir ev almak için kaç ay çalışmalı? Asgari ücretli çalışanın bir ev alması için gerekli süre son 13 senede nasıl değişti? İşte ayrıntılar...

Dolarda kıyamet koptu! Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak!

Gündemden düşmeyen Dolar/Kuru hızla 19 liraya Koşarken,  gram altında da hareketlilik devam ediyor. Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak...

işbir yatak isviçre Haberi

işbir yatak isviçre


İŞBİR Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve yıllık 60 milyon liralık ciro yapan işbir Yatak, Avrupa'da şirket satın almayı planlıyor. Henüz görüşme aşamasında olduklarını belirten işbir Yatak Genel Müdürü Metin Gültepe, "İsviçre'nin önemli üreticilerinden biriyle temaslarımız devam ediyor. Görüşmelerimiz pazarlık aşamasında. Avrupa'daki operasyonlarımızda bu markayı amiral gemisi yapmayı planlıyoruz" dedi, 


İşbir'in Ar-Ge'ye yaptığı yatırımlar ve gündemde en çok konuşulan konuların başında gelen "yanmaz yatak" hakkında da bilgi veren Metin Gültepe ve İşbir Yatak Genel Müdür Yardımcısı ilham Öz, 'Vitamin ACE'li Kumaş' ve 'Yatak Kliması'nı anlattı: 


Vitamin ACE'li kumaş için 2011'in Mart ayında çalışmalarımıza başladıktık olarak Vitamin E, sonrasında C ve A vitamin molekülleri teste tabi tutuldu. Sene başında tamamlanan ve tüm Visco yataklara uygulanan çalışmanın sonucu olarak insan vücuduna yüzde 67.2'lik bir vitamin geçirme...