29 / 04 / 2024

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Uyku sağlığının olmazsa olmazı yatak, hem sağlık sorunu olanlar için iyi bir uykuyu garantiliyor hem de güne zinde başlamanızı garantiliyor.  İşbir Yatak’ta yılbaşına özel indirimler, yeni bir yatak almayı isteyenleri mutlu edecek.



Beğenilen yatak markalarından İşbir Yatak, çeşitli ürünlerinde yüzde 15  ile yüzde 20 oranında indirime gitti. 

Çocuk yataklarından  yarı ve tam ortopedik modellere, teknoloji kullanımıyla konforu artıran ürünlere pek çok modeli kapsayan kampanyada dikkat çekici ürünlerde biri de, İşbir Yatak’ın lavanta kokulu yatağı “Lavander Garden” oldu.

LAVANTA KOKULU MODELİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM

Lavander Garden – Lavanta kokulu paket yaylı yatak, yılbaşına özel  yüzde 15 indirimle tam 832 TL düşerek  5.550 TL yerine 4.718 TL’ye satılıyor.

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Adını, nano-kapsülle içerisine yerleştirilen milyarlarca lavanta kokulu kapsüllerinden alan Lavander Garden yatak, Lavantanın serinletici, sakinleştirici ve stres azaltıcı etkisi ile kısa sürede uykuya dalmayı garantiliyor. Yatağın tasarımındaki konfor, katmanları üst yüzeyden alta katmanlara doğru, “yumuşaktan serte” şeklinde sıralanıyor. Bu da, gece boyunca etkin kan dolaşımı ve rahat bir uyku yaşama olanağı veriyor.

Peki İşbir Yatak'ta hangi ürünler indirime girdi? İndirim oranı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön