22 / 07 / 2024

A.Emin Üstün

A.Emin Üstün

Sarnıç Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Emin Üstün tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi'nde kuruldu

İslam Memiş doların rekor yapacağı tarihi açıkladı! Üstüne basa basa rakam verdi! Bu rakamı görenler bayram etti

Para piyasası uzmanı İslam Memiş, doların rekor yapacağı tarihi açıkladı. Üstüne basa basa rakam verdi! Bu rakamı görenler bayram etti! Dolar ne kadar olacak? İslam Memiş dolar yorumu...

Peugeot Expert Van 0 faiz fırsatıyla satışta! Üstün yakıt ekonomisi! 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Van, Kasım ayına özel 0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Üstün yakıt ekonomisiyle dikkat çeken Expert Van fiyatları merak ediliyor. Peki Peugeot Expert Van fiyatları bu ay ne kadar? En ucuz Peugeot Expert Van kaç TL? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 milyon TL sermaye bedeli ile Som Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Aş , Üstün Hizmet Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Hacı Emin Aydın vefat etti!

EMAY (Emin Aydın) Şirketler Grubu'nun isim babası ve EMAY Uluslararası Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Aydın'ın babası Hacı Emin Aydın vefat etti. 

Tasarruf Finansman Yasası Emin Üstün'ün en büyük hayaliydi!

Tasarruf finansman yasasının yürürlüğe girmesiyle yasanın çıkması için uzun seneer büyük çaba sarf eden, sektörün kurucusu merhum iş insanı A. Emin Üstün’ün hayali gerçek oldu.

ENKA'nın acı günü! Temiz Üstün vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Eski Üyesi Temiz Üstün vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınlandı.

Emin Grup'tan Afrika'ya anlamlı destek!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve hayırsever iş insanı A. Sefa Üstün, Bakan Soylu’nun çağrısına uyup Afrika’da açılacak 62 su kuyusu bağışladı.

Eminevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Emin Grup-Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı A.Sefa Üstün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Mesajda, "Üretimin artırılması ve yatırımların sürmesi için en zorlu süreçlerde dahi hiçbir illegal örgüt karşısında boyun eğmeyeceğiz" denildi...

Emin Üstün son yolculuğuna uğurlandı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Emin Üstün son yolculuğuna uğurlandı. Üstün'ün cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Emin Üstün kimdir?

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün kimdir? 68 yaşında vefat eden Emin Üstün bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Eminevim'in acı günü! Emin Üstün vefat etti!

Hayatını, kurucusu olduğu Elbirliği Sistemi’ne, kalkınmaya ve bu ülkenin insanlarına hizmete adayan iş adamı, müteşebbis Emin Grup Onursal Başkanı Emin Üstün, 68 yaşında hayatını kaybetti...

A.Emin Üstün Haberi

A.Emin Üstün

Sarnıç Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Emin Üstün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


Sarnıç Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü ikamet amaçlı ve ikamet amaçlı olmayan bina inşaat işleri yapar yaptırır...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sarnıç Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi,...