18 / 05 / 2024

AES Turizm Proje Danışmanlık İnşaat

AES Turizm Proje Danışmanlık İnşaat

AES Turizm Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tunç Ülkeroğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Virya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Virya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Punya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Punya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şengül tarafından kuruldu.

Apr Proje Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Apr Proje Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabulut tarafından kuruldu.

Karizma Proje Mühendislik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Proje Mühendislik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldız Göksu Kılıç tarafından kuruldu.

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cavide Köşdere, Akay Köşdere, Bihter Köşdere Yel ve Kadircan Köşdere ortaklığında kuruldu.

Est Proje Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Est Proje Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Seyit Serhat Karacığan tarafından kuruldu.

AES Turizm Proje Danışmanlık İnşaat Haberi

AES Turizm Proje Danışmanlık İnşaat

AES Turizm Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tunç Ülkeroğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. AES Turizm Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


AES Turizm Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Pak Apartmanı,...