27 / 04 / 2024

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.



Galeri Kristal'in yeni yatırımı Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek proje için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi için ÇED süreci sona erdi.

MALİYETİ 233 MİLYON 930 BİN TL'YE YÜKSELDİ

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin ÇED süreci 12 Ağustos tarihinde başlamıştı. O tarihte projenin maliyeti 186 milyon 725 bin TL olarak açıklanırken, ÇED gerekli değildir kararının verildiği bugün maliyet 233 milyon 930 bin TL'ye yükseldi.

Antalya Crystal Daisy 9 bin 34 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. Turizm tesisinin inşa edileceği arsa arsa Galeri Kristal Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'ye ait.

Crystal Daisy Turizm Tesisi nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

ANTALYA SERİK'E 3 YILDIZLI YENİ OTEL

3 yıldızlı otel statüsündeki Crystal Daisy 2 yataklı 128 oda, 3 yataklı 7 oda ve bedensel engelliler için 2 oda olacak şekilde toplam 137 oda yer alacak. Söz konusu turizm tesisi 281 yatak kapasiteli.

İnşaat alanı 13 bin metrekare olarak belirtilen Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi bodrum, zemin +1 normal kat şeklinde tasarlandı.

Söz konusu rapordaki detaylara göre, inşaat aşamasındaki çalışmalardan kaynaklı oluşacak olan gürültüden olumsuz etkilenecek en hassas alan yaklaşık olarak 10 metre uzaklıkta bulunan konut alanı şeklinde belirtildi.

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ta peşine yüzde 5 indirim fırsatı! 

Zorunlu Afet Sigortası artık eşya hasarlarını da ödeyecek!

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkul fırsatı! Otopark, çay bahçesi ve arsaları kaçırmayın!


Geri Dön