27 / 04 / 2024

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.



Yıldızlar Group, Şişli'de inşa edeceği yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu otel projesi İstanbul İli, Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi, Abideyi Hürriyet Caddesi, No:199, 1034 Ada 7 Parsel üzerinde inşa edilecek.

Yıldızlar Group'un yeni otel yatırımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Projenin maliyeti 66 milyon 875 bin Türk Lirası şeklinde açıklandı.

412,12 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan otelin 3 bin 500 metrekare kapalı kullanım alanına sahip. Söz konusu projede lobi bar, lokanta,  toplantı salonu, buhar odası, sauna ve Türk Hamamı gibi alanlara yer veriliyor. 

Şişli ye 67 milyon TL lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

24 AY İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Yıldızlar Group'un Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi'ndeki yeni otelinin inşaatı 24 ay içerisinde tamamlanacak. Söz konusu otel projesi için ayda 26 gün, günde 8 saat çalışılacak.

Hafriyat çalışmalarının 5 ay sürmesi planlanan otel projesi, Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı ve Yönetimi A.Ş. arazisi üzerinde yükselecek.

Söz konusu otel projesi; İstanbul'un merkezinin yaklaşık 6 kilometre kuzeydoğusunda yer almakta olup, İstanbul Havalimanı'na kuş uçuşu mesafesi 30 kilometre olarak açıklandı.
 

Prof. Dr. Naci Görür açıkladı! Gemlik depreminden sonra stres çok birikti

Mevduat faizleri yine güncellendi!  2 milyon TL'nin faiz getirisi ne kadar oldu? 

Arsa almak isteyenlere Mart müjdesi! İki ilde tam 15 arsa satılacak!


Geri Dön