16 / 05 / 2024

Afa Ambalaj inşaat adres

Afa Ambalaj inşaat adres

Afa Ambalaj Plastik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Özge Akyol tarafından kuruldu. 

Ankasan Ofset Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankasan Ofset Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Budak tarafından kuruldu.

Hsç Ambalaj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsç Ambalaj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevilay Çelebi tarafından kuruldu.

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi Beşiktaş'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

Bra Örme Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bra Örme Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Mısırlı tarafından kuruldu.

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Kapan Kırtasiye Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapan Kırtasiye Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kapan tarafından kuruldu.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Bab Ambalaj İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bab Ambalaj İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üldeş ve Bayram Kanbay ortaklığında kuruldu.

Afa Ambalaj Plastik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afa Ambalaj Plastik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Özge Akyol tarafından kuruldu. 

Sayıl Ambalaj İnşaat Petrol Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sayıl Ambalaj İnşaat Petrol Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tolga Dönmez Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde açıldı.

Salkım Ambalaj İnşaat Gıda Nakliye Turizm ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salkım Ambalaj İnşaat Gıda Nakliye Turizm ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadime Serpil Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Mustafa Aydın Özilhan inşaatçılığa adım attı!

İSO yönetim kurulu üyesi Mustafa Aydın Özilhan, inşaatçılığa adım attı. Özilhan, aynı zamanda Teknik Plastik Sealed Air Ambalaj Sanayi'nin yönetiminde de yer alıyor
 

Afa Ambalaj inşaat adres Haberi

Afa Ambalaj inşaat adres

Afa Ambalaj Plastik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Özge Akyol tarafından kuruldu. 

Afa Ambalaj Plastik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Afa Ambalaj Plastik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Balıkyolu Mah.464.Sok.N.1 A...