30 / 04 / 2024

Mustafa Aydın Özilhan inşaatçılığa adım attı!

Mustafa Aydın Özilhan inşaatçılığa adım attı!

İSO yönetim kurulu üyesi Mustafa Aydın Özilhan, inşaatçılığa adım attı. Özilhan, aynı zamanda Teknik Plastik Sealed Air Ambalaj Sanayi'nin yönetiminde de yer alıyor
 



Mustafa Aydın Özilhan’ın yönetim kurulu başkanlığıİstanbul Sanayi Odası’nın yönetim kuruluna Başkan Tanıl Küçük’ün listesinden giren Mustafa Aydın Özilhan, inşaatçılığa adım attı. Özilhan aynı zamanda Teknik Plastik Sealed Air Ambalaj Sanayi'nin yönetiminde de yer alıyor.
nı üstelendiği Pld Aparts Otelcilik ve Turizm AŞ, isminden de anlaşıldığı üzere turizm sektörüne yönelik inşaatçılık faaliyetleri yürütecek. Cengiz Yatağan’ın başkan yardımcısı olduğu şirkette Gonca Özilhan ve Merve Tever’de yönetim kurulu üyesi olarak yer alacak.
 
Şehit Muhtar Mahallesi Kurabiye Sokak  No 10 Kat 2 Beyoğlu adresinin merkez olarak gösterildiği şirketin ana sözleşmesinin imzalanması ve İstanbul Ticaret Odası’na kaydı 14 Eylül 2010 tarihinde gerçekleşti.

Fenerbahçe camiasında da tanınan Özilhan’ın kurduğu şirketin 50 bin TL sermayesi bulunuyor. Esas olarak turizme yönelik faaliyetler yürütmek isteyen PLD Aparts Otelcilik, otel, motel, bar, pansiyon, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri ve eğlence yerleri kuracak. Bunlara ek olarak bu tür binaların işletmesini üstlenecek olan şirket, ana sözleşmesinde yer alan diğer ticari faaliyetleri de üstlenecek.
 


Geri Dön