08 / 07 / 2024

AFAD Dağda ve Açık Arazide Arama Kurtarma Tatbikatı

AFAD Dağda ve Açık Arazide Arama Kurtarma Tatbikatı

AFAD Müdahale Dairesi Başkanı Özer: "Kanyonlarda, özellikle çok yaralanmalar oluyor ve en çok kurtarmaları bu merkezlerde yapıyoruz. Seçilen bölgede, dağda sarp alanlar da mevcut. Afyonkarahisar'da çok güzel bir tatbikat gerçekleştirdik"

Beysa Otelcilik Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Beysa Otelcilik Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Seezar Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seezar Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hani Endrees tarafından kuruldu.

Remhay Otomotiv Gıda ve İnşaat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remhay Otomotiv Gıda ve İnşaat İthalat Anonim Şirketi Beylikdüzü'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Kaya tarafından kuruldu. 

Luna Otomotiv İnşaat Gıda ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Luna Otomotiv İnşaat Gıda ve Restorasyon Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 5  milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Çakar tarafından kuruldu. 

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Flytur Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flytur Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Demir tarafından kuruldu. 

Al Karaçalı Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Karaçalı Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karaçalı tarafından kuruldu. 

Pirim Gıda Ve Meşrubat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Opale Otel Şubesi açıldı!

Pirim Gıda Ve Meşrubat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Opale Otel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 30 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kutuhan Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutuhan Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Penchers tarafından kuruldu. 

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi açıldı!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda açıldı. 

Dilek Ağacı Peyzaj İnşaat Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilek Ağacı Peyzaj İnşaat Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Dilek Sarı tarafından kuruldu.

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aşkın Cengiz, Aydın Arslantaş ve Eser Alan ortaklığında kuruldu.

Emar Mimarlık İnşaat Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Emar Mimarlık İnşaat Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet  Can tarafından kuruldu. 

AFAD Dağda ve Açık Arazide Arama Kurtarma Tatbikatı Haberi

AFAD Dağda ve Açık Arazide Arama Kurtarma Tatbikatı


 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Müdahale Dairesi Başkanı Fatih Özer, Afyonkarahisar'da dağda arama kurtarma çalışmalarına ilişkin, "Kanyonlarda, özellikle çok yaralanmalar oluyor ve en çok kurtarmaları bu merkezlerde yapıyoruz. Seçilen bölgede, dağda sarp alanlar da mevcut. Afyonkarahisar'da çok güzel bir tatbikat gerçekleştirdik" dedi.


Özer, Akdağ Tabiat Parkı Tokalı Kanyonu'nda gerçekleştirilen ''Dağda ve Açık Arazide Arama Kurtarma Tatbikatı"nı izledi, ekiplerin koordinasyonunu yaptı.


Dağdan indirme ve kanyondan çıkarma çalışmalarında ekiplerin işbirliğini kontrol eden Özer, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, AFAD Başkanı Fuat Oktay'ın talimatı ile 2014 için planlanan tatbikatın başarılı geçtiğini ifade etti.


Tokalı Kanyonu'nun özellikle seçildiğini belirten Özer, şunları kaydetti:


"Kanyonlarda özellikle çok yaralanmalar oluyor ve en çok kurtarmaları bu merkezlerde yapıyoruz. Seçilen bölgede, dağda sarp alanlar da mevcut. Afyonkarahisar'da çok güzel bir...