01 / 08 / 2024

afad Kamu Hizmeti Ödülleri

afad Kamu Hizmeti Ödülleri

AFAD'ın "Afet Geçici Kent Yönetim Sistemi" projesi, BM'nin "Kamu Hizmeti Ödülleri"nde, "Kamu Hizmeti Sunumunun Geliştirilmesi" kategorisinde ödüle değer bulundu.

AFAD tarafından verilen 10 bin TL destek ödemesinde son dakika kararı!  İkamet kararı yeniden değerlendirilecek!

Kamu Denetçiliği Kurumu'na (KDK), Acil Durum Başkanlığı (AFAD)'a depremzede aileler için 10 bin TL'lik hane başı destek ödemesi talebinin yeniden değerlendirilmesi konusunda tavsiye kararı verdi. 

AFAD sürpriz bir kararla 68 personel alacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı sözleşmeli personel alımı ilanı paylaştı. Adaylar müracaatlarını, e-Devlet sisteminde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı'ndan yapabilecek. İşte AFAD personel alımı başvuru tarihleri ve şartlarının detayları..

SGK, TCDD, DHMİ ve AFAD memur alımı yapacağını duyurdu! En az lise mezunu! Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın

Kamuya memur alımları süreci başlıyor. TCDD, DHMİ AFAD ve SGK gibi kamu kurumları lise, önlisans ve lisans olmak üzere 500 kamu personeli alımı yapacak. Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın.

AFAD personel alımı yapıyor! Tam 106 memur ve kamu personeli alacak! Başvuru detaylarını kaçırma

AFAD personel alımı yapacak. Haberin detayları birçok insan tarafından merak konusu. AFAD tarafından yapılacak olan alımın detayları haberin devamında. 

AFAD’da çalışmak isteyenlere müjde! Lise mezunu personel alımı yapılacak! İşte AFAD personel alımı şartları!

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler harıl harıl yayınlanan ilanlara bakıyor. O ilanlar arasında AFAD’da yer alıyor. İşte detaylar!

Kamu yatırımlarının 789 milyon 273 bin TL'si konut sektörüne ayrıldı!

Kamu yatırımlarının 789 milyon 273 bin TL'si konut sektörüne ayrıldı. Kamuda bu sene konut sektöründe 72 proje için ayrılan 789 milyon 273 bin lira değerindeki yatırımın 454 milyon 223 bin TL'sini AFAD kullanacak. Bahsedilen konut yatırımları içinde ilk sırada 454 milyon 223 bin lirayla AFAD var. 

Kamu hizmeti için kiralanan taşınmazlar meclis gündeminde!

Bakanlık tarafından 2010-2020 yılları arasında kamu hizmeti için kiralanan taşınmazlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 32 ilde 1290 Hazine arazisini satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Hazinenin özel mülkiyetindeki, herhangi bir kamu hizmeti için gerekli olmayan ve hukuken ihaleye çıkarılmasında bir engel olmayan taşınmazları satıyor. Bu kapsamda 32 şehirde 1290 Hazine arazisi ihaleye çıkarılıyor...

Eyüpsultan Belediyesi’nin kiraladığı at çiftliği Sayıştay denetimine takıldı!

AKP'li Eyüpsultan Belediyesi tarafından 2018'de kiralanan at çiftliği, Sayıştay denetimine takıldı. Sayıştay, at çiftliği kiralanırken kamu hizmeti kıstasının gözetilmediğini vurgulayıp taşınmazlardan sorumlu birim personelinin bile konudan haberdar olmadığı ortaya çıktı.

İhtiyacımız planlı ve mühendislik hizmeti almış bir yapılaşma!

AFAD Başkanı Güllüoğlu, "Afet yönetimi açısından başarılı bir örnek var. Umarım bu heyelanlar tekrarlanmaz ancak planlı ve mühendislik hizmeti almış bir yapılaşma bizim ihtiyacımız." dedi...

Yolcu taşımacılığı hizmeti verilecek demiryolu hatları belirlendi!

Kamu hizmeti yükümlülüğü kapsamında yolcu taşımacılığı hizmeti verecek demiryolu hatları açıklandı. 

Kamu hizmeti için bina kiralayan bakanlıklar mecliste!

Kamu hizmeti için araç ve bina kiralayan bakanlıklar TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Diyarbakır'da 11 okul, 6 aile sağlık merkezi ve 2 yurt karakola dönüşecek!

Diyarbakır'ın merkez ilçelerinde eğitimin sürdüğü 11 okul, 6 aile sağlık merkezi ve 2 yurt karakola dönüştürülecek. Bazı kurumlar boşaltılarak yıkımına başlanırken bazıları da gündüz kamu hizmeti gece karakol olarak kullanılmaya başlandı.

afad Kamu Hizmeti Ödülleri Haberi

afad Kamu Hizmeti Ödülleri

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Başkanlığının (AFAD) "Afet Geçici Kent Yönetim Sistemi" (AFKEN) projesi, Birleşmiş Milletler'in (BM) kamu hizmetlerinde yeniliği teşvik etmek amacıyla verdiği ödüle layık görüldü.


AFAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, BM üyesi ülkelerin kamu hizmeti sunan kurumlarına açık olan ve dört kategoride düzenlenen "Kamu Hizmeti Ödülleri"nde bu yıl, Türkiye ve Azerbaycan'ın projeleri ödülü paylaştı.


AFAD'ın "AFKEN" projesi ve Azerbaycan'ın "ASAN Hizmet" projesi, Batı Asya bölgesinde "Kamu Hizmeti Sunumunun Geliştirilmesi" kategorisinde, "BM Kamu Hizmetleri" ödülüne layık görüldüler.


BM Ekonomik ve Sosyal İşler Dairesine (UNDESA) bağlı Kamu İdaresi ve Kalkınma Yönetimi Bölümü (DPADM) tarafından verilen ödül, alanının en itibarlı ödülü olarak kabul ediliyor.


Ödüle layık görülen "Afet Geçici Kent Yönetim Sistemi" projesiyle, barınma merkezlerindeki tüm idari iş ve işlemler, merkezi sistemle takip ediliyor.


Proje,...