04 / 05 / 2024

AFAD personel alımı

AFAD personel alımı

AFAD, 22 bin 442 lira maaşla personel alacağını duyurdu! Peki, başvuru koşulları neler? Başvurular ne zaman bitecek? İşte tüm detaylar...

AFAD 215 personel alacak! AFAD personel alımı, başvuru tarihi ve şartları Eylül 2023!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, 215 personel alacak. İşte AFAD personel alımı, başvuru tarihi ve şartları Eylül 2023...

AFAD personel alımı yapıyor! Tam 106 memur ve kamu personeli alacak! Başvuru detaylarını kaçırma

AFAD personel alımı yapacak. Haberin detayları birçok insan tarafından merak konusu. AFAD tarafından yapılacak olan alımın detayları haberin devamında. 

Deprem sonrası AFAD 16 ilde rekor sayıda personel alımı gerçekleştirecek! Başvuru şartları ve detaylar belli oldu!

İş arayanlara müjde bu sefer AFAD’tan geldi. AFAD, 16 şehirde çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

AFAD personel alım! AFAD personel alımı için nereye başvurulur? AFAD personel alım şartları nelerdir?

AFAD iş başvurusu gündemde yer alıyor. AFAD acil personel alımı yapacağını duyurdu. İşte 2023 AFAD personel alımına dair detaylar!

AFAD personel alımı 2023! AFAD 16 ilde 106 personel alacak! AFAD personel alımı şartları nelerdir?

AFD personel alımında bulunacak. AFAD 16 ilde 106 personel alacak. İşte AFAD personel alımı şartları!

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alımı yapıyor! İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve detayları!

Acil personel alımı başladı! İŞKUR 11.500 TL ile 81 ilde personel alımı yapıyor! İşte detaylar!

İŞKUR tarafından 81 ilde 106 bin personel alımı yapılıyor. Kurum tarafından yapılan duyuru ile açık pozisyonda bulunan iş ilanları belirtildi. İşte 81 ilde 107 bin 98 açık işçi sayısının açıklandığı personel alımı detayları!

PTT 55 bin personel alımı ne zaman başlayacak? PTT personel alımı başvuru şartları açıklandı mı? Hemen bunlara bakın!

Uzun süredir gündemde yer alan PTT personel alımı başvuruları ile ilgili son dakika detayları merakla araştırılıyor. PTT 55 bin personel alımında son durum merak ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı ne zaman yapılacak? İşte PTT personel alımı 2022 ile ilgili tüm ayrıntılar...

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 personel alımı kuraları çekildi! İşte MSB 1.115 personel alımı kura sonuçları...

MSB 1.115 personel alımı kapsamında kura çekilişi bugün saat 10:30'da başladı. Peki MSB 1.115 personel alımı kura sonuçları belli oldu mu? MSB 1.115 personel alımı kura sonucu sorgulama nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir?

İçişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık alım yapılacak boş olan kadroları paylaştı. İşte İçişleri Bakanlığı personel alımına dair merak edilen detaylar!

MEB personel alımı 2022! MEB sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için Resmi Gazete'de yayınladığı ilanda, 7 farklı kadroda 10 personel alınacağı açıklanmıştı. Bu haber sonrası ilgili kişiler ilanın detaylarını araştırmaya başladı. İşte detaylar!

PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT personel alımı ilanları pek çok vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

AFAD personel alımı Haberi

AFAD personel alımı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) 22 bin 442 lira maaşla çalışacak personel alımı yapacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca istihdam edilmek üzere 31/12/2008 tarihli ve 27097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik” in 8. maddesi gereğince 10 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. En az 700 KPSS puan koşulu aranan adayların başvuruları çevrimiçi çekilde gerçekleştirilecek. Başvurusu kabul gören adaylara en az 22 bin 442 lira, en fazla 44 bin 884 lira maaş ödemesi yapılacak!

Peki, başvuru koşulları neler? Başvurular ne zaman bitecek? İşte tüm detaylar...

SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

AFAD personel alımı başvuruları 18 Nisan 2022 tarihinde başladı...