10 / 05 / 2024

afrika zenginlere özel şehir

afrika zenginlere özel şehir

Eko Atlantic City ile Nijerya'da zenginlere özel şehir inşa ediliyor. 300 bin zengine ez sahipliği yapacak şehir, 10 milyon metrekarelik alanda kurulacak.

Eko Atlantic City: Afrika'nın ortsında zenginlere özel şehir!

Eko Atlantic City ile Nijerya'da zenginlere özel şehir inşa ediliyor. 300 bin zengine ez sahipliği yapacak şehir, 10 milyon metrekarelik alanda kurulacak.

Limak, Senegal'de yeni fabrika yatırımı yapacak!

Limak Grubu bünyesindeki Limak Yatırım'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye'nin ikinci büyük çimento grubu haline gelen şirketin, Afrika'ya özel önem verdiğini, bu kapsamda mevcut iki fabrikalarına ek olarak, Senegal'de yeni bir fabrika yatırımı yapma kararı aldıklarını söyledi.

Türkiye, Afrika'nın inşaat alanında önemli rol oynuyor!

Türkiye'nin Afrika'da inşaat ve yeniden imar alanında oynadığı role de dikkati çeken Ulusoy, bu alanda özellikle Somali'ye verdikleri desteğin güzel bir örnek teşkil ettiğini söyledi.

Dap Yapı'dan çocuklara özel etkinlik!

DAP Yapı çocuklara özel bir etkinlik gerçekleştirdi. 2014-2015 yılında ‘Dünyanın En İyi Yapı-Geliştirme’ projesi seçilen İstMarina satış ofisinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, ‘Afrika’da Safari’ye çıkarken, aileleri de keyifli bir gün geçirdi.

Türkiye-Cibuti arasında Özel Ekonomi Bölgesi anlaşması imzaladı!

Türkiye, Doğu Afrika'nın giriş kapısı Cibuti'yle Özel Ekonomi Bölgesi anlaşması imzaladı. Bakan Zeybekci, "Türk işadamları kadar, Cibuti de kazanacak" dedi..

Afrika’nın doğu kapısına ‘Mini Türkiye’ kurulacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi beraberindeki 100 kişilik iş adamı heyetiyle Doğu Afrika’nın giriş kapısı Cibuti’ye bir iş seyahati düzenledi. Cibuti’ye bir Özel Ekonomik Bölge kurulması için iki ülke ekonomi bakanları arasında bir anlaşma imzalandı.

Akfa Holding, 2014'te Afrika'da büyüyecek!

Akfa Holding, Libya Bingazi'deki Leh Hastanesi projesiyle, bölgenin en modern özel hastanesini inşa etmeye başlıyor. Şirket 2013 yılında başladığı Afrika operasyonlarını 2014 yılı itibarıyla daha geniş bir coğrafyaya yaymayı amaçlıyor...

Friko Mekanik Afrika ve Ortadoğu'ya özel kayak parkları yapacak!

İstanbul'da bir AVM'de yaptığı Snowpark ile dikkatleri çeken Friko Mekanik, şimdi de başta Afrika ve Ortadoğu olmak üzere birçok ülkeye özel kayak parkları yapıyor.

Güzelşehir Villaları'nda 350 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Büyükçekmece'de inşa edilen Güzelşehir Villaları'nda 24 ay vade farksız taksitle villa sahibi olmak mümkün!

İl Özel İdaresi, Selimiye Kışlasını aydınlattı

İstanbul İl Özel İdaresi, 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul'u taçlandırmaya devam ediyor

Ege'nin özel konteyner limanı Nemport açıldı

Ege Bölgesi'nin ilk özel konteyner limanı Nemport'un resmi açılışı yapıldı

Ankara İl Özel İdaresi bütçesinin yüzde 69'u yatırıma harcandı

Ankara İl Özel İdaresinin 2009 ve 2010 yıllarına ait yatırım çalışmaları hakkında bilgi verildi

Medical Park, Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da 5 hastane açacak

Türkiye'nin en büyük özel hastane zircirlerinden Medical Park, yurtdışında da marka olmayı hedefliyor

afrika zenginlere özel şehir Haberi

afrika zenginlere özel şehir

Jet sosyetenin yeni merkezi belli oldu. Nijerya, ultra lüks zenginler için Lagos'un bitişiğindeki Victoria Adası'na mega bir kıyı şehri inşa ediyor. Eko Atlantic City 300 bin kişiye ev sahipliği yapacak ve 200 bin kişiye iş yeri olacak. Lüks kent South Energyx Nijerya Limited tarafından hayata geçiriliyor. 


Milyar dolarlık Eko Atlantic City, 10 milyon metrekare alanda hayata geçiriliyor. Lüks kent Manhattan'ın gökdelen bölgesi boyutunda inşa ediliyor.


Eko Atlantic City, 2020 yılında oturuma açılacak. Şehirde; mülk edinmek isteyen zenginlere ayrıca devlet güvencesi veriliyor.


Sosyetenin yeni merkezi

10 milyon metrekare üzerine inşa ediliyor. Akıllı şehir teknolojisiyle donatılacak. Şehir, kendi enerjisini kendi üretecek. 300 bin kişi yaşayacak. 150 bin kişi çalışacak. Şehirdeki hareketlilik 7/24 sürecek Baştan aşağı lüksle...