07 / 05 / 2024

afşinde ilave revizyon imar planı mı uygulanıuyor

afşinde ilave revizyon imar planı mı uygulanıuyor

Afşin Hükümet Konağı konferans salonunda yapılan toplantıda konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi İmar ve Şehircilik dairesi başkanı Melike Özdemir Afşin için hazırlanan planlar hakkında detaylı konuşma yaptı.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden çağrı: Kamuya iş yapan küçük ve orta ölçekli müteahhitler af yasası kapsamına alınsın

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum örgütlerinden Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB),çaresizlik içinde teminat mektuplarını yakmak zorunda kalan ve cezalı duruma düşen müteahhitlik firmalarının, af yasası kapsamına alınması çağrısını yaptı.

SGK ve vergi borcu olanlar yaşadı! İki ay içinde af çıkabilir!

Yükselişte olan enflasyon ve bütçelerin daralması nedeniyle pek çok vatandaşın yaşadığı ödeme güçlüğüne nefes aldıracak haber geldi. Şubat ya da Mart ayında af çıkabileceği belirtildi.

Afşin'de konut piyasası hareketlendi!

Afşinli Yüksek Mimar Harun Karabulut, konut sektörünün 2019 yılının son çeyreğinde canlandığını söyledi. Karabulut, ''Konut sektöründe hareketliliğin 2020 yılında da artmasını bekliyoruz'' dedi.

Anamur'da 4 bin 500 hektarlık imar planı gündemde!

Mersin Belediyesi, Anamur ilçesinde bazı mahallelerde bulunan arsaların satışı için 4 bin 500 hektarlık ilave revizyon planı yapmaya hazırlanıyor.

Tuzla Tersaneler Bölgesi İlave Revizyon imar planı askıya çıktı!

Tuzla Tersaneler Bölgesi “Tersane Alanı” amaçlı İlave İmar Planı Teklifi ve Bir Kısım Alanın İptaline ilişkin plan değişikliği askıya çıktı..

Nevşehir'de ilave ve revizyon imar planı askıda!

Nevşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Nevşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında, 34 sayılı karar ile yapılması kararlaştırılan Nevşehir İli Merkez İlçe İlave ve Revizyon imar Planı askıya çıkartıldı.

Kahramanmaraş Afşin'de ilave revizyon imar planı anlatıldı!

Afşin Hükümet Konağı konferans salonunda yapılan toplantıda konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi İmar ve Şehircilik dairesi başkanı Melike Özdemir Afşin için hazırlanan planlar hakkında detaylı konuşma yaptı.

Manisa Sarıgöl'e yeni imar planı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya Sarıgöl ilçesi sınırları içinde 1/5000 Ölçekli Revizyon, ilave nazım imar planı ile 1/1000 ölçekli Revizyon ilave uygulama imar planı hazırlancak.

Elazığ revizyon ve ilave imar planında sona gelindi!

Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan Revizyon ve İlave İmar Planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Vatandaşlardan gelecek taleplere ilişkin dilekçe teslimi için son başvuru tarihi 15 Aralık 2015 olarak açıklandı.

3 ay içinde iş güvenliği uzmanı alana af geliyor!

İş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve hemşire çalıştırmadığı için milyarlarca liraya ulaşan cezalarla karşı karşıya kalan on binlerce işverene af yolu açıldı. İşte affın detayları...

3 ay içinde iş güvenliği uzmanı alana af geliyor!

İş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve hemşire çalıştırmadığı için milyarlarca liraya ulaşan cezalarla karşı karşıya kalan on binlerce işverene af yolu açıldı. 3 ay içinde iş güvenliği uzmanı alana af geliyor.

Ispartakule toplu konut alanı revizyon ve ilave imar planı askıya çıktı!

İstanbul Avcılar İlçesi Ispartakule Toplu Konut Alanı Revizyon ve İlave İmar Planına İlişkin Güney ve Kuzey Bölgesi İmar Uygulaması askıya çıktı. Planlar 1 Ocak'ta askıdan inecek...

Mehmet Şimşek: Vergi alacaklarında af yok!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Vergi alacakları ile ilgili af niteliğinde bir husus yoktur. Aslını da alacağız, cezasını da alacağız, hatta enflasyon farkını da alacağız" dedi.

afşinde ilave revizyon imar planı mı uygulanıuyor Haberi

afşinde ilave revizyon imar planı mı uygulanıuyor

Afşin revizyon imar planının tamamlandığını belirten Özdemir, Afşin için yaptığımız Nazım İmar planı revizyon imar planı yaklaşık 2 bin 500 hektarlık alanı kapsıyor. Şu anda büyükşehir meclisinde inceleniyor, inşallah başta Afşin için hepimiz için hayırlı olur dedi. 


Daha sonra büyükşehir plancıları tarafından katılımcılara 1/5000'lik plan haritası Adem Bülbül üzerinde revizyon imar planı, sosyo ekonomik planı yapısı, trafik yol konusu hakkında slayt sunumu ile bilgiler verildi. 


Detaylı anlatılan revizyon ek imar planı sunumunda Nazım İmar Planı ve esasları Afşin'in genel tanıtımı, tarihsel, çevre, gelişim, nüfus oranı arazi kullanımı mevcut yapılar ve adedi deprem konusu verilen yapı izinlerinde alınan kararla 1000m2 6 kat yapı olduğu konuları sunumlu olarak anlatıldı. Son bölümde ise katılımcılarla soru ve cevap bölümlerine yer verildi. Toplantıya mimar, mühendis, müteahhit...