26 / 07 / 2024

afyon Afyon spor salonu temeli atıldı

afyon Afyon spor salonu temeli atıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, “Yol yaparsınız, baraj yaparsınız, havaalanı yaparsınız, binalar yaparsınız ama asıl olan insan yetiştirmektir. Yani özellikle anladığımız manada şuurlu bir gençlik yetiştirmek. Esas olan budur.” dedi.

Afyon spor salonu ve gençlik merkezinin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, “Yol yaparsınız, baraj yaparsınız, havaalanı yaparsınız, binalar yaparsınız ama asıl olan insan yetiştirmektir. Yani özellikle anladığımız manada şuurlu bir gençlik yetiştirmek. Esas olan budur.” dedi.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan 88 konut kura ile satışa sunuluyor. Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015 bugün yapılıyor.

Afyon Merkez Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan 88 konut kura ile satışa sunuluyor. Afyon Merkez Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çekimi bugün yapılıyor.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Afyon-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamındaki 22 adet konut başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor.TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Afyon-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamındaki 22 adet konut başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları ne zaman?

TOKİ Afyon-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamındaki 22 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunulacak. Peki TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları ne zaman?

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları 8 Haziran'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyon-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamındaki 22 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Konutları!

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Konutları kura çekimi 9 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek. Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Evleri‘nde 88 adet daire satışa sunulacak.

Adapazarı Şeker Fabrikası Afyon'a taşınıyor!

Adapazarı Şeker Fabrikası Genel Müdürü, Şeker Kurumu'na başvurarak fabrikanın Afyon'un Emirdağ ilçesine taşınması için onay istedi. Şeker Kurumu Yönetimi'nin seçim sonrası taşınmaya onay vereceği belirtiliyor.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çekimi!

Afyon Çetinkaya Mahallesi Toki kura çekimi 9 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek. Toki Afyon Çetinkaya Mahallesi Evleri başvuruları ise iki gün sonra sona erecek.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ başvuruları!

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ başvuruları iki gün sonra sona erecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi ‘nde 88 adet konut satışa sunulacak.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 407 TL taksitle!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 407 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Toplamda 24 adet konutun açık satış yöntemiyle satıldığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru!

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başlıyor. Aylık 407,41 TL taksitle konut sahibi olunabilen projede 3 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler açık satışa sunuluyor.

afyon Afyon spor salonu temeli atıldı Haberi

afyon Afyon spor salonu temeli atıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Yol yaparsınız, baraj yaparsınız, havaalanı yaparsınız, binalar yaparsınız ama asıl olan insan yetiştirmektir. Yani özellikle anladığımız manada şuurlu bir gençlik yetiştirmek. Esas olan budur.” dedi. Eroğlu, Afyonkarahisar’da 3 bin kişilik spor salonu ve gençlik merkezi ile İlim Yayma Cemiyeti Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu’nun temel atma törenlerine katıldı. Afyonkarahisar’ı baraj ve göletler şehri yapacaklarını belirten Eroğlu, ağaçlandırma çalışmaları sonrası orman varlığının arttığını ve bununla birlikte yağmurların da çoğaldığını, derelerin akmaya başladığını aktardı. Afyonkarahisar’da büyük hedefleri olduğunu ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:

“Hatırlarsanız Afyonkarahisar’ı özellikle termal turizmin başkenti, sağlık turizminin başkenti, spor turizminin başkenti, kongre turizminin başkenti yapacağız dedik. Hepsini yaptık. Temelini atacağımız kapalı spor salonu ve gençlik merkezinin özelliklerini belediye başkanımız anlattı. Bu araziyi...