05 / 05 / 2024

afyon barajları

afyon barajları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz, 3 yılda bin tane gölet ve sulaması yapalım diye çılgın bir projeyi hayata geçirdik. Projemiz, bütün dünyada ses getirdi" dedi.

Afyon Çimento yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticilerini yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticilerini yayınladı.

Barajların yarısı doldu!

Ağustos ayında doluluk oranı yüzde 17.23'e kadar düşen İstanbul barajlarındaki su seviyesi yüzde 53.73'e yükseldi. Kazandere barajlarında doluluk oranı yüzde 100'e ulaşırken bu barajda kapaklar zaman zaman kontrollü olarak açılıyor

İstanbul'daki barajların doluluk oranı yüzde 53'e yükseldi!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi verilerinden derlenen bilgiye göre, İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı, son günlerde etkili olan yağışlarla yüzde 52,94'e yükseldi.

İstanbul'da barajların yüzde 52,94'ü doldu!

İstanbul'da barajların yüzde 52,94'ü doldu. Kente su sağlayan ve toplam 863 milyon 770 bin metreküp su tutma kapasitesine sahip barajlardaki mevcut su hacmi artmaya devam ediyor.

1970 yılında dünyanın en büyük afyon deposu Beşiktaş Sahili'ndeymiş!

1970 yılında Beşiktaş'tan Çırağan'a giden dar sokaklarından birinde Türkiye'nin tek, dünyanın en büyük afyon deposu bulunmaktaymış. Anadolu'nun köylerinde yetiştirilen afyonlar satın alınarak bu depoda toplanıyormuş.

İstanbul'daki barajların ne kadarı dolu?

İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı, son günlerde etkili olan yağışlarla yüzde 50,10'a yükseldi. Kazandere ve Istrancalar barajlarında doluluk oranı yüzde 100 seviyesine ulaştı.

İstanbul'un barajlarının yüzde 50,10'u doldu!

İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı, son günlerde etkili olan yağışlarla yüzde 50,10'a yükseldi. Kazandere ve Istrancalar barajlarında doluluk oranı yüzde 100 seviyesine ulaştı.

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi!

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi. NG Afyon Wellness & Convention, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü’nün düzenlediği SKALİTE “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde Yılın Spa Oteli Ödülü’ne layık görüldü.

İstanbul'un barajlarının yarısı doldu!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerinden derlenen bilgiye göre, İstanbul'da son günlerde etkili olan yağışlarla barajların doluluk oranı yüzde 49,37'ye yükseldi.İstanbul'un barajlarının yarısı doldu.

İstanbul'un barajlarının yarısı doldu!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi ( İSKİ ) verilerinden derlenen bilgiye göre, İstanbul'da son günlerde etkili olan yağışlarla barajların doluluk oranı yüzde 49,37'ye yükseldi.

Afyon Çimento fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı.İşte Afyon Çimento fiyat ve miktar hareketleri...

Barajlar dolmaya başladı!

Barajlardaki doluluk oranları açıklandı. Yaz aylarında inek ve koyunların otlak yeri olan Mağlova kemeri tekrar sular altına gömüldü. Barajlarındaki su seviyesi Ağustos ayında yüzde 17.23'lere kadar gerilemişti...

İstanbul barajlarının doluluk oranı 2 Aralık 2014!

Alibeyköy barajı yüzde 67.84 doluluk seviyesine ulaşırken, birkaç ay önce ineklerin otladığı tarihi Mağlova kemeri de sular altında kaldı. İstanbul genelindeki barajların doluluk oranı yılın ek yüksek seviyesi olan 45.97'ye ulaştı.

afyon barajları Haberi

afyon barajları


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz, 3 yılda bin tane gölet ve sulaması yapalım diye çılgın bir projeyi hayata geçirdik. Projemiz, bütün dünyada ses getirdi" dedi. 


Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesindeki meydanda düzenlenen toplu temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Sinanpaşa'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Sinanpaşa'ya 15 baraj, gölet ve sulama tesisi yapacaklarını ifade eden Eroğlu, geçmişte bir kente yapılan yatırımın 5 katını şimdi bir ilçeye yaptıklarını belirtti. 


Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Afyonkarahisar'daki toplu açılışta hizmete alınan, 1 milyar 129 milyon liralık 123 tesisten, Sinanpaşa'nın da nasibini aldığını bildirdi.


Sinanpaşa'nın 50 yıllık rüyasını da gerçeğe dönüştürdüklerini dile getiren Eroğlu, uzun yıllar sürüncemede kalan Kuruçay Barajı'nı inşa ettiklerini vurguladı. 


Türkiye'de "Bin Günde Bin Gölet ve Sulaması" yapmak için 1 Ocak 2012...