02 / 05 / 2024

afyon bolvadin heybeli termal tesisleri nerede

afyon bolvadin heybeli termal tesisleri nerede

Bolvadin İlçe Belediye Meclisi' nin 20 Nisan 2014 tarihinde yaptığı toplantıda alınan karar gereği, Bolvadin Heybeli Termal Tesisleri' nde 25 Temmuz 2014 tarihine kadar indirimli fiyat uygulanacağı bildirildi...

Afyon Bolvadin'deki 2. kentsel dönüşüm projesi başladı!

Bolvadin Belediyesinin büyük önem verdiği ve ilk örneğini geçen yıl gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm’de 2. projenin uygulanmaya başlandığı belirtildi.

Afyon Bolvadin modern pazaryeri yıl sonunda açılacak!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesine yapılacak olan modern hayvan pazarı yapım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.Yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olacak inşaatın bu yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Afyonkarahisar Rixos Termal Afyon projesi halk toplantısı 2 Nisan'da!

Asyagaz Enerji ve Petrokimya Ürünleri Turizm San. ve Tic. A.Ş tarafından Afyonkarahisar'da Rixos Termal Afyon projesi için 2 Nisan 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Park Afyon AVM Eylül ayında hizmete girecek!

120 işadamının bir araya gelerek kurdukları Afyon Girişim A.Ş. tarafından yapımı devam eden ve 120 milyon dolara mal olacak Park Afyon kentin vizyonuna katkı sağlayacak.

Afyon Biyogaz Tesisi için imzalar atıldı!

19 Milyon Liralık dev tesisin imzaları atıldı.Tavuk Gübresinden Elektrik Üretecek Dünyanın En Büyük 6 MW 'lık Afyon Biyogaz Tesisi İçin İmzalar Atıldı.

American Siding bayileri 24-25 Şubat'ta Afyon'da buluştu!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, Türkiye’nin bütün bölgelerinden 40 American Siding bayisi ile Afyon’da 24-25 Şubat tarihlerinde 5 yıldızlı Afyon Korel Termal Otel’de bir araya geldi

Afyon'un 2030 çevre düzeni planı çizildi!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin davetlisi olarak ilimize gelen Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, Afyon'un 2030 yılı Akıllı Kent Çevre Düzeni Planını çizdiler.

Afyon'un Akıllı Kent Çevre Düzeni Planı çizildi!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin davetlisi olarak ilimize gelen Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, Afyon'un 2030 yılı Akıllı Kent Çevre Düzeni Planını çizdiler.

Bolvadin Belediyesi Şubat toplantısında imar kararları alındı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçe Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı yapıldı, toplantıda ilçe adına önemli kararlar alındı. Belediye Başkanı Fatih Kayacan'ın Başkanlığında yapılan toplantıda çok sayıda madde karara bağlandı.

Bolvadin Belediye Meclisi toplantısında imar planı görüşüldü!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçe Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı yapıldı, toplantıda ilce adına önemli kararlar alındı. Toplantıda imar planına yönelik fikirler görüşüldü.

Afyon Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi tamamlanıyor!

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin 30 bin metrekare kapalı alana sahip “180 Yataklı Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi ile Radyasyon Nükleer Tıp Ünitesi”nin ihale tamamlanma süreci devam ediyor.

Başbakan Davutoğlu'ndan Afyon'a hızlı tren müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Afyon il kongresinde konuştu. Afyon'a hızlı tren müjdesini verdi. Davutoğlu "2017 yılında Ankara'ya, 2019 yılında İzmir'e hızlı trenle gideceksiniz. Bunun adı "İstiklal Treni" olsun" dedi

Melih Gökçek: Termalde Afyon'u geride bırakacağız!

Termal turizm konusunda iş adamlarını yatırım için beklediklerini kaydeden Melih Gökçek, gerekli yatırım yapılırsa termal otelcilikte Türkiye 'nin lideri olan Afyon'un geride bırakılabileceğini ifade etti.

afyon bolvadin heybeli termal tesisleri nerede Haberi

afyon bolvadin heybeli termal tesisleri nerede


Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçe Belediye Meclisi, 20 Nisan’da aldığı karar ile ilçedeki Heybeli Termal Tesisleri fiyatlarında indirime gitti.


Meclis 20 Nisan 2014 tarihinde yaptığı toplantıda alınan karar gereği, Bolvadin Heybeli Termal Tesisleri' nde 25 Temmuz 2014 tarihine kadar indirimli fiyat uygulanacağı bildirildi. Hafta sonu tatillerinde normal fiyatın geçerli olması kararı alınırken, pazar günü giriş yapan ve Cuma gününe kadar Heybeli’de kalacak olan misafirlerin indirimli fiyattan yararlanacağı bildirildi. İndirim yapıldıktan sonra tesiste en ucuz konaklamanın 40 TL’ye en pahalı konaklamanın ise günlük 75 TL’ye düşürüldüğü kaydedildi.



03...