02 / 05 / 2024

Park Afyon AVM Eylül ayında hizmete girecek!

Park Afyon AVM Eylül ayında hizmete girecek!

120 işadamının bir araya gelerek kurdukları Afyon Girişim A.Ş. tarafından yapımı devam eden ve 120 milyon dolara mal olacak Park Afyon kentin vizyonuna katkı sağlayacak.



İnşaat hızla devam ediyor 

Kiralamasını, konsept planlamasını ve uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye'nin üstlendiği, Afyon Girişim A.Ş.'nin 120 milyon dolarlık yatırım hacmine sahip alışveriş merkezinin kaba inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Şuan yüzde 50'si tamamlanan alışveriş merkezinin 2015 yılırun Eylül ayında hizmete girmesi bekleniyor. 



750 Kişi istihdam edecek 

Park Afyon Alışveriş Merkezi, Afyon halkı için alternatif bir sosyal yaşam alanı olmaya hazırlanıyor.42.000 m2 kiralanabilir alana sahip yaklaşık 160 mağazadan oluşan projede, ulusal ve uluslararası moda markalan, çok katlı mağaza, hipermarket, teknoloji market, çocuk eğlence merkezi, buz pisti, sinema ve 2.000 kişi oturma kapasiteli yeme içme alanının yaraşıra yerel ve dünya mutfağından lezzetler sunan seçkin kafe ve restoranlar da yer alacak Açık ve kapalı olmak üzere toplam 1.150 araç kapasiteli otoparkta mevcut.2015 yılının eylül ayında hizmete girecek olan AVM'de yaklaşık 750 kişinin istihdam Edilmesi bekleniyor. Park Afyon'un şehir merkezinde olmasının şehre hareketlilik katacağı düşünülürken günlük yaklaşık 40 bin kişinin AVMyi ziyaret etmesi tahmin ediliyor.


Türkeli Gazetesi


Geri Dön