17 / 05 / 2024

afyon bolvadin inşaat atıkları kaldırma işleri

afyon bolvadin inşaat atıkları kaldırma işleri

Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, ilçede yıkım ve inşaat yapımı dolayısıyla meydana gelen birikintilerin oluşturduğu pislik ve görüntü kirliliğinden kurtarmak amacıyla yapılan çalışmaların aralıksız devam etmekte olduğu belirtildi...

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Afyonkarahisar'da inşaat işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 7 yaralı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde inşaat işçilerini taşıyan minibüs devrildi, kazada 7 kişi yaralandı...

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Bolvadin'de yeni yatırımların inşaatına başlandı!

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı Bolvadin’de inşaatına devam edilen yatırımlar ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Türk Kızılayı Afyon Emirdağ'da inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Afyon İli, Emirdağ İlçesi, İnkılap Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

Depremden korunmak inşaat aşamasında başlar!

Afyonkarahisar Bolvadin Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Ümit Çınar, inşaat yapanların mutlaka yasalara uygun hareket etmesi gerektiğini söyledi. Çınar, ''Depremden korunmak inşaat aşamasında başlar'' dedi.

Öndüç İnşaat'tan 400 konutluk proje!

Ahmet Ondüç Afyon'un inşaat sektöründe Türkiye'nin diğer illerinden önde olduğunu ifade etti. Öndüç İnşaat 400 konutluk proje hazırlığından oluğunu belirtti.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye inşaat yaptırılacak!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon Dazkırı ilçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 6 Ocak'ta yapılacak işin toplam bedeli 7 milyon 681 bin 45 TL olarak belirlendi.

Afyon Sandıklı'daki gölet inşaatında son durum!

SANDIKLI Kaymakamı Faik Arıcan, Yunus Emre Mahallesi'ne yapımı devam eden gölet inşaatında incelemelerde bulundu.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon İli, Dazkırı İlçesi'nde kat karşılığı konut inşaatı yaptıracaktır. İşin bedeli 7 milyon 681 bin TL olarak belirlendi.

Mustafa Solak, AKÜ Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, yapımı devam eden onkoloji ve hematoloji hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Afyon Çobanlar'daki Kuran Kursu inşaatı ne durumda?

Çobanlar İstasyon caddesinde eski Kuran Kursunun yerine Çobanlar halkının yardımseverlik örneği gösterek yaptığı bağışlar ile Diyanet vakfı tarafından yapılan Kuran Kursu inşaatında sona gelindi.

Afyon Bolvadin modern pazaryeri yıl sonunda açılacak!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesine yapılacak olan modern hayvan pazarı yapım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.Yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olacak inşaatın bu yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

afyon bolvadin inşaat atıkları kaldırma işleri Haberi

afyon bolvadin inşaat atıkları kaldırma işleri


Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde, belediye ekipleri tarafından ilçesinin çeşitli bölgelerinde izinsiz bırakılmış inşaat atıkları kaldırılmaya başlandığı bildirildi.


Bolvadin Belediyesi’nden konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, ilçede yıkım ve inşaat yapımı dolayısıyla meydana gelen birikintilerin oluşturduğu pislik ve görüntü kirliliğinden kurtarmak amacıyla yapılan çalışmaların aralıksız devam etmekte olduğu belirtildi. Bolvadin Beledisi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü kontrolünde yürütülen moloz kaldırma çalışmalarında Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerinde görev aldıkları kaydedildi.




Afyon Lider...