18 / 05 / 2024

Afyon dinat sulçıkan mahallesi kentsel dönüşüm

Afyon dinat sulçıkan mahallesi kentsel dönüşüm

KENTSEL dönüşüm projesi kapsamında Dinar Suçıkan Mahallesinde bulunan boşaltılmış evlerin yıkımı belediye ekip ve iş makineleri tarafından devam ediyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Afyon'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Afyon'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi. 

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Afyon-Ankara Hızlı Tren Hattı Eylül 2019'da açılacak!

Demiryolu ulaşımının Afyon tarihinde ayrı bir yeri olduğunu belirten Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Afyon-Ankara hattını Eylül 2019'da, Afyon-İzmir hattını ise bir sonraki yıl hizmete açmanın gayreti içerisindeyiz." dedi.

Borusan Holding Afyon'da tesis kurdu!

Slash ve Arkizon Architects tarafından Afyon'da müze gibi tasarlanan tesis inşa edildi. Fabrika, Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık’ın hisleriyle hayata geçirildi.

Afyon Sandıklı'ya bilgi evi inşa ediliyor!

Afyon Sandıklı Çay Mahallesi'ne inşa edilecek olan “Bilgi Evi ve Kuran Kursu” inşaatı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün katıldığı kurban kesimi töreni ile resmiyet kazandı.

Mehmet Emin Birlikti: Afyon modern bir sanayi sitesi kazanacak!

Kocatepe Gazetesi muhabiri Burçin Aydın, Afyonkarahisar Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, M. Emin Birliktir, Afyon Modern Küçük Sanayi Sitesi’ne yönelik son gelişmeleri konuştu. İşte o haber...

Afyon Şehrengizi Toplantısı 7 Nisan'da!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Akif Özkaldı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ederek, 7 Nisan'da ilimizde düzenleyecekleri Afyon Şehrengizi Toplantısı'na davet etti.

Hediye Güral Gür: Afyon'u Koreli, Sapanca'yı Arap turistler tercih ediyor!

NG Hotels'in İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Spa ve wellness alanına 2007'de Sapanca ile girdiklerini ve Afyon ile devam ettiklerini söyledi. Gür, "Afyon'a Koreli, Sapanca'ya Araplar gidiyor" dedi...

Eminevim, Afyon'da iki termal oteli hayata geçirecek!

Emin Şirketler Grubu 23. Yıl etkinlikleri kapsamında Afyon'da 4 günlük kampa girdi. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; önce büyükşehirlerde, sonra Anadolu'da yeni projeler hayata geçireceğiz, dedi

Rize Afyon Baba Tepesi'nde yangın çıktı!

Rize'nin Ardeşen ilçesindeki geniş bir alanda bulunan çalılık ve ağaçlıkta yangın çıktı. Afyon Baba Tepesi'ndeki çalılık ve ağaçlık alanda, henüz belirlenemeyen sebeple çıkan yangın, bir süre sonra yaklaşık 20 hektarlık alana yayıldı...

Varan, Afyon ve Susurluk tesislerini satışa çıkardı!

Varan Otobüs'ü Ulusoy'a satarak otobüs işletmeciliğinden çıkan Varan, meşhur Afyon ve Susurluk dinlenme tesislerini de satışa çıkardı. Firma Afyon Akören ve Susurluk'taki tesislerini 10 milyon TL'ye satacak...

Güral Afyon Termal'de çıkan yangın sebebiyle HSYK semineri iptal edildi!

Güral Afyon Termal'de dün saat 09.45'te buhar jeneratörü kazanının bacasında aşırı ısınmaya bağlı olarak yangın çıktı. Otelde Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK), savcı ve hâkimlere yönelik hizmet içi seminer yapılıyordu.

Hediye Güral Gür, turistleri Afyon'a çekmeyi hedefliyor!

NG Hotel Resort'un İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Avrupalı turistleri, deniz,kum, güneş dışında alternatif olan termal için Afyon'a getirmeyi hedeflediklerini dile getirdi...

Afyon dinat sulçıkan mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Afyon dinat sulçıkan mahallesi kentsel dönüşüm

SUÇIKAN Mahallesi kentsel yenileme alanında, yerinde dönüşüm projesi kapsamında yeni yapılacak konutlar alanında da zemin etüt çalışması kısmi olarak devam ediyor. Suçıkan Mahallesinde boşalan binaların yıkım işlemi belediye zabıta ekipleri ve itfaiye ekipleri gözetiminde sürüyor. 

Alanda çıkan harfiyatlar belediye araçları ile vahşi çöp depolama alanına götürülüyor. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Suçıkan Mahallesinde devam eden yıkım işleminin ardından Dinar'ın görünümünü değiştirecek alana Dinar Belediyesi - TOKİ ortaklığı ile görsel binaların yapımına başlanacağını ifade etti. Başkan Acar, ilçenin giriş ve çıkış noktalarında peyzaj projesi ve şehir içinde de hummalı bir çalışmanın olacağını belirtti. 



Afyon...