25 / 08 / 2024

afyon ihsaniye kaymakamlığı ev yapımı

afyon ihsaniye kaymakamlığı ev yapımı

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Karacaahmet köyünde 17 Nisan’da elektrik kontağından çıkan yangında evi küle dönen, bir oğlu ve gelini ile sokakta kalan çoban Ahmet Sevimli’nin yardım çığlığını devlet karşılıksız bırakmadı...

Afyon İhsaniye'de yol çalışmaları sürüyor!

İhsaniye Belediyesi, hava şartları elverdikçe kaldırım ve yol çalışmalarını sürdürüyor. Belediye'nin 2016 hedefi, 100 bin metrekare parke.

Afyon İhsaniye'ye yeni belediye binası yapılacak!

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, ilçeye yakışır bir Belediye Hizmet Binası’nın inşaatı için hazırlıklara başladıklarını belirtti. Başkan Çabuk belediye binasının yakın zamanda ihaleye çıkacağını söyledi.

American Siding bayileri 24-25 Şubat'ta Afyon'da buluştu!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, Türkiye’nin bütün bölgelerinden 40 American Siding bayisi ile Afyon’da 24-25 Şubat tarihlerinde 5 yıldızlı Afyon Korel Termal Otel’de bir araya geldi

Afyon'un 2030 çevre düzeni planı çizildi!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin davetlisi olarak ilimize gelen Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, Afyon'un 2030 yılı Akıllı Kent Çevre Düzeni Planını çizdiler.

Afyon'un Akıllı Kent Çevre Düzeni Planı çizildi!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin davetlisi olarak ilimize gelen Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, Afyon'un 2030 yılı Akıllı Kent Çevre Düzeni Planını çizdiler.

İnebolu Kaymakamlığı 6 bin 375 metrekare arsa sattı!

İnebolu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği mülkiyetinde bulunan 6 bin 375 metrekare arsanın ihaleyle satışı gerçekleştirildi. Musa Köyü mevkisinde bulunan 6 bin 375 kare olan arsa, KDV hariç 453 bin lira bedelle İnebolu Belediyesi'ne satıldı.

Siverek'teki tarihi vilayet konağı kaymakamlığa dönüşüyor!

İl olduğu dönemlerde vali konağı olarak hizmet veren Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki 111 yıllık tarihi bina, aradan geçen sürede farklı kurumlara hizmet etse de yakında kaymakamlık olarak faaliyet gösterecek

Afyon Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi tamamlanıyor!

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin 30 bin metrekare kapalı alana sahip “180 Yataklı Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi ile Radyasyon Nükleer Tıp Ünitesi”nin ihale tamamlanma süreci devam ediyor.

Başbakan Davutoğlu'ndan Afyon'a hızlı tren müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Afyon il kongresinde konuştu. Afyon'a hızlı tren müjdesini verdi. Davutoğlu "2017 yılında Ankara'ya, 2019 yılında İzmir'e hızlı trenle gideceksiniz. Bunun adı "İstiklal Treni" olsun" dedi

Melih Gökçek: Termalde Afyon'u geride bırakacağız!

Termal turizm konusunda iş adamlarını yatırım için beklediklerini kaydeden Melih Gökçek, gerekli yatırım yapılırsa termal otelcilikte Türkiye 'nin lideri olan Afyon'un geride bırakılabileceğini ifade etti.

Afyon Çimento şirket yetkililerini yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Sanayi A.Ş. yönetimde söz sahibi olan şirket yetkililerini yayınladı.

Armutlu Jeotermal Su Sistemi projesi Afyon'da tanıtıldı!

Armutlu Belediyesi'nin hazırladığı Armutlu Jeotermal Su Sistemi projesi (ARJESS) Afyon'da düzenlenen seminerde tanıtıldı. Jeoloji Mühendisi Serkan Cebeci, 150 Milyonluk Yatırım Gelecek ARJESS Projesi'nin sonuçlarına değindi.

Afyon Çimento kayıtlı sermaye sistemine giriş başvurusu onayını yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Sanayi kayıtlı sermaye sistemine giriş başvurusu onayını yayınladı.

afyon ihsaniye kaymakamlığı ev yapımı Haberi

afyon ihsaniye kaymakamlığı ev yapımı


Afyonkarahisar’da meydana gelen yangında evi yanan konuşma özürlü çoban Ahmet Sevimli’ye devlet eli uzandı.


Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Karacaahmet köyünde 17 Nisan’da elektrik kontağından çıkan yangında evi küle dönen, bir oğlu ve gelini ile sokakta kalan çoban Ahmet Sevimli’nin yardım çığlığını devlet karşılıksız bırakmadı. Yangının ardından harekete geçen İhsaniye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Karacaahmet köylülerinin de imece usulü ile topladıkları yardımlarla birlikte Sevim ve ailesi için ev yaptırmaya başladı. 15 gün içerisinde yeni yuvasının tamamlanacağı bildirilen Sevimli ise, İhsaniye Kaymakamlığı ve köylülerine teşekkür etti.



Maraş...