07 / 05 / 2024

afyon iscehisar toki

afyon iscehisar toki

İscehisar'da yapımı devam eden TOKİ konutlarının inşaatını inceleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, "İhtiyaç olması halinde yeni TOKİ konutlarının yapımı tekrardan düşünülebilir" şeklinde açıklama yaptı.

TOKİ'den Afyonkarahisar İşçehisar'a 407 yeni konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Afyonkarahisar İşçehisar İlçesi Çukur Mahallesi'nde 407 adet yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Afyon İscehisar 213 konut ihalesi 7 Nisan'da!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 213 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 7 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Afyon'daki TOKİ konutlarının taksit ve faiz oranları mecliste!

Afyon'da TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Afyon İscehisar 267 konut ihalesi 26 Ekim'de!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 267 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi Pazartesi günü saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Afyon İscehisar 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1!

TOKİ Afyon İscehisar 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon İscehisar 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 ve TOKİ İscehisar kazananlar listesi 2020...

TOKİ Afyon İscehisar 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Afyon İscehisar 2020 projesinde yer alan 189 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ 100 bin konut Afyon İscehisar 2. Etap 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Afyon İscehisar 2. Etap 2020 başvuruları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. TOKİ 100 bin konut Afyon İscehisar 2. Etap 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Afyon Dinar TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Dinar projesini satışa çıkardı.

 Afyon Bayat TOKİ orta gelir başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Bayat orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran'da sona eriyor.

İscehisar TOKİ orta gelir başvuru tarihleri!

İscehisar TOKİ orta gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Afyon İscehisar orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon İscehisar orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Afyonkarahisar İscehisar TOKİ başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar İscehisar projesinde yer alan 11 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

İscehisar TOKİ orta gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Afyon Dinar TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Afyon Dinar TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 42 adet konut bulunuyor. 

afyon iscehisar toki Haberi

afyon iscehisar toki

İscehisar ilçesini ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen ile birlikte Çukur Mahallesi'nde yapımı devam eden TOKİ konutlarını inceledi. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, ilçede yatırım planlarının çok iyi gittiğini, ilçenin tarihindeki en iyi yatırımları aldığını söyledi. TOKİ konutlarının hızla ilerlediğini ifade eden Özkaya. şunları kaydetti: "Burada yapımı devam eden TOKİ konutlarımız gördüğümüz kadarıyla çok iyi bir noktaya gelmiş. Yapımların belirtilen tarihinden daha önce bitirileceği kanaatindeyim. İhtiyaç olması halinde yeni TOKİ konutlarının yapımı tekrardan düşünülebilir. İnşallah oraya bir iş adamımız bir ortaokul kazandıracak." dedi.


Afyon Gazete...