22 / 07 / 2024

afyon karacaahmet köyü ev yangını

afyon karacaahmet köyü ev yangını

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Karacaahmet köyünde 17 Nisan’da elektrik kontağından çıkan yangında evi küle dönen, bir oğlu ve gelini ile sokakta kalan çoban Ahmet Sevimli’nin yardım çığlığını devlet karşılıksız bırakmadı...

Afyon Boyalı köyü sakinleri arazilerinin satışlarını istemiyor!

Bağlı Boyalı köyü halkı, Boyalı sınırları içerisinde bulunan, Bozkır mevkisi diye adlandırılan yerde iki adet arazinin satışını 2010 yılında görev yapan Muhtar İbrahim Aksoy döneminde satışı onaylanan arazilerinin satışının yapılmasını istemiyor.

Afyon Sefa Termal Tatil Köyü'nde 8 bin 450 TL'ye devremülk!

Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçen Sefa Termal Tesisleri 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sefa Termal Tatil Köyü'nde devremülkler 8 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü, Afyonkarahisarda Gazlıgöl'de hayata geçiyor. 160 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Özgül Termal'de yer alan 1 oda 1 salon daireler 78 metrekareden meydana geliyor.

Afyon Ceylan Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Ceylan Termal Tatil Köyü dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo dairelerden meydana geliyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü Afyonkarahisar Gazlıgöl'de yükseliyor.

Afyon Kırkpınar Termal Tatil Köyü'nde 13 bin 750 TL'ye devremülk!

İki etap'tan oluşan Kırkpınar Termal Tatil Köyü 4 blok halinde inşa edildi. Toplamda 220 daireden meydana gelen Kırkpınar Termal Tatil Köyü'nde devremülk fiyatları 13 bin 750 TL olarak belirlendi.

Taş Yapı'nın Kadıköy'deki inşaatı durduruldu!

Kadıköy Belediyesi ağaçlar kesildiği için inşaatı durdurdu. Taş Yapı, Göztepe'de kestiği 459 ağacın ardından bu kez aynı bölgede Karacaahmet Mezarlığı sınırında sürdürdüğü otel inşaatı alanında da ağaçları kesti.

Çeşme Köy İçi Taş Evler'de 600 bin TL'ye!

Köy İçi Taş Evler'de fiyatlar 600 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor

Kadıköy-Kartal metrosu 2011´de hizmette!

Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metrosu´nda raylara ilk kaynağı atan Başkan Kadir Topbaş, metronun 2011´in sonunda hizmete gireceğini açıkladı

Alaçatı Köy İçi Taş Evler'in inşaatına eylül ayında başlanacak

Veryeriler İnşaat Alaçatı´da Eylül 2010´da başlatacağı Köy İçi Taş Evler projesinin finansmanında Finansbank ile çözüm ortağı oldu

Veryeriler İnşaat'tan Köy İçi Taş Evler projesi!

Veryeriler İnşaat, "Köy İçi Taş Evler" adlı yeni projesiyle taş evlerden oluşan köy kuracak

İBB'den Kadıköy'de satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadıköy'deki konut alanı olan arsasını satışa çıkardı

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

afyon karacaahmet köyü ev yangını Haberi

afyon karacaahmet köyü ev yangını


Afyonkarahisar’da meydana gelen yangında evi yanan konuşma özürlü çoban Ahmet Sevimli’ye devlet eli uzandı.


Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Karacaahmet köyünde 17 Nisan’da elektrik kontağından çıkan yangında evi küle dönen, bir oğlu ve gelini ile sokakta kalan çoban Ahmet Sevimli’nin yardım çığlığını devlet karşılıksız bırakmadı. Yangının ardından harekete geçen İhsaniye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Karacaahmet köylülerinin de imece usulü ile topladıkları yardımlarla birlikte Sevim ve ailesi için ev yaptırmaya başladı. 15 gün içerisinde yeni yuvasının tamamlanacağı bildirilen Sevimli ise, İhsaniye Kaymakamlığı ve köylülerine teşekkür etti.



Maraş...