01 / 05 / 2024

afyon kuran kursları

afyon kuran kursları

İGM'de Eylül ayının ikinci toplantısında İl Özel İdaresi’ne ait arsanın "Mahallem Kur'anla Buluşuyor" projesi kapsamında Kur'an Kursu yapımı için Diyanet İşleri Başkanlığı’na tahsisine karar verildi

Dini yurtlara 49 yıllığına bedelsiz arazi verilebilecek!

Kuran kurslarına bedava hazine arazisi tahsisine ilişkin yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre, dini amaçla açılan yurt ve pansiyonlara 49 yıllığına bedelsiz arazi verilebilecek.

Afyon Sandıklı'ya bilgi evi inşa ediliyor!

Afyon Sandıklı Çay Mahallesi'ne inşa edilecek olan “Bilgi Evi ve Kuran Kursu” inşaatı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün katıldığı kurban kesimi töreni ile resmiyet kazandı.

Afyon Çobanlar'daki Kuran Kursu inşaatı ne durumda?

Çobanlar İstasyon caddesinde eski Kuran Kursunun yerine Çobanlar halkının yardımseverlik örneği gösterek yaptığı bağışlar ile Diyanet vakfı tarafından yapılan Kuran Kursu inşaatında sona gelindi.

Refia Hatun Kuran Kursu açıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ana ocağı Afyon'un Üçlerkayası köyünde ailesi tarafından annesi adına yaptırılan Refia Hatun Kuran kursunun açılışını gerçekleştirdi

Erzincan Pir-i Sami Hz. Kur’an Kursu yenileniyor!

1960’tan beri Erzincan’ın öncü Kuran kurslarından olan Karaağaç Pîr-i Sâmi Hz. Kur’an Kursu, uzun yıllardır verdiği hizmete ara verip tekrar yapılmak üzere yıkıldı.

Eryap bayileri Afyon'da bir araya geldi!

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirilen ve üst düzey yöneticilerin tam kadro katıldığı toplantıda 2014 yılı sonuçları değerlendirilerek şirketin 2015 yılı hedefleri paylaşıldı.

Çimsa'nın Afyon fabrikası 2016 Mayıs'ta açılacak!

Çimsa Afyon'da 165 milyon liralık yatırımla fabrika kuracak. Bu yılın son çeyreğinde temeli atılacak fabrikanın, 2016 yılında faaliyete geçmesi bekleniyor.

Rixos Oteller zinciri Afyon'da termal otel yapacak!

Termal kaynakları bakımından Türkiye'nin ve dünyanın sayılı yerlerinden olan Afyonkarahisar'da dev bir yatırım daha başlıyor. Rixos oteller zinciri Afyon'da termal otel yapmak için harekete geçti.

Afyonkarahisar Rixos Termal Afyon projesi halk toplantısı 2 Nisan'da!

Asyagaz Enerji ve Petrokimya Ürünleri Turizm San. ve Tic. A.Ş tarafından Afyonkarahisar'da Rixos Termal Afyon projesi için 2 Nisan 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Park Afyon AVM Eylül ayında hizmete girecek!

120 işadamının bir araya gelerek kurdukları Afyon Girişim A.Ş. tarafından yapımı devam eden ve 120 milyon dolara mal olacak Park Afyon kentin vizyonuna katkı sağlayacak.

Afyon Biyogaz Tesisi için imzalar atıldı!

19 Milyon Liralık dev tesisin imzaları atıldı.Tavuk Gübresinden Elektrik Üretecek Dünyanın En Büyük 6 MW 'lık Afyon Biyogaz Tesisi İçin İmzalar Atıldı.

American Siding bayileri 24-25 Şubat'ta Afyon'da buluştu!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, Türkiye’nin bütün bölgelerinden 40 American Siding bayisi ile Afyon’da 24-25 Şubat tarihlerinde 5 yıldızlı Afyon Korel Termal Otel’de bir araya geldi

Afyon'un 2030 çevre düzeni planı çizildi!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin davetlisi olarak ilimize gelen Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, Afyon'un 2030 yılı Akıllı Kent Çevre Düzeni Planını çizdiler.

afyon kuran kursları Haberi

afyon kuran kursları

İGM Eylül ayı toplantılarının ikinci birleşimi dün tamamlandı. Toplantıda gündemde ki konuların yanında gündem dışı konularda görüşülmek üzere ilgili komisyonlara gönderiliyor.


BAŞLANGIÇ GÜNDEM DIŞILARLA 

Toplantı gündem dışı maddelerin okunup gündeme alınmasıyla başladı. Dinar ilçesine 2015 mali yılında kapatılan beldelerin alt yapı hizmetleri için ayrılan ödenekten 95.651,80 TL'nin Çiçektepe Köyü’ne düğün salonu yapımı için tahsis değişikliği talebi ilgili komisyonlarda görüşülecek. Gündem dışı olarak, İhsaniye ilçesinin Gazlıgöl Termal Turizm bölgesinde AFJET A.Ş'ye verilen Tek Elden Su Dağıtım Projesinin yapılması ve uygulanması yetkisinin iptal edilerek, bu yetkinin Afgazjet Afyon Gazlıgöl Yaylabağı Havzası Jeotermal Isı Dağıtım A.Ş'ye yüzde 60, AFJET A.Ş'ye yüzde 24, Gazlıgöl Belediyesi tüzel kişiliğine yüzde 15, Yaylabağı Belediyesi Tüzel Kişiliğine yüzde 1 oranında verilmesi konusu komisyonlarda görüşülecek.


DİYANETE TAHSİS YAPILACAK

Gündemin 6. maddesinde bulunan...