27 / 04 / 2024

afyon turizmi

afyon turizmi

Termal ile lüksü buluşturarak termal turizme yepyeni bir anlayış kazandıran NG Afyon Wellness & Convention, şifalı termal suları ve 9500 metrekarelik spa merkezi ile son dönemde özellikle Alman turistlerden büyük ilgi görüyor.

Turizmciler Afyon'da biraraya gelecek!

Turizmciler Afyon'da biraraya gelecek. Afyon, Isparta, Kütahya, Uşak, Burdur'daki, otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Koordinasyonunda Afyonkarahisar'da biraraya geliyor.

Emirdağ'ın tarih dokusu canlandırılacak!

Milliyetçi Hareket Partisi Afyon Emirdağ Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Uğur Serdar Kargın, Emirdağ' ın tarih kokan dokusunu canlandıracaklarını ve bunun için projeler hazırladıklarını söyledi.

NG Afyon’da huzur ve keyif dolu bir Ramazan!

NG Afyon Wellness & Convention, Ramazan ayında termal ve iftar keyfini bir arada sunuyor. NG Afyon’da Ramazan eğlenceleri ile şenlenen mühteşem iftar sofraları ve termal suyun tazeleyici etkisi, Ramazan ayınızı unutulmaz kılacak.

Ahmet Savaşan: Sağlıktaki başarı, turizmi etkiliyor!

Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan katıldığı bir televizyon programında, sağlık turizminin ülkelerin ekonomilerini yakından ilgilendiren önemli bir konu olduğuna dikkat çekerek, sağlıktaki başarının, turizmi tetiklediğini vurguladı.

Afyon Çimento yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'nci maddesinde öngörülen görevlere göre yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı.

Afyon Gömü TOKİ Evleri başvuruları! Son Gün 30 Haziran!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyonkarahisar-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamında satışa sunulan 26 adet konut için son başvurular 30 Haziran 2014 tarihinde kabul edilecek. Toki Afyon Tarımköy projesinde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor...

Park Afyon AVM 2015 Eylül'de açılacak!

120 işadamının bir araya gelerek kurdukları Afyon Girişim A.Ş. tarafından yapımı devam eden ve 120 milyon dolara mal olacak Park Afyon kentin ufkunu genişletecek.

Denizli'de Termal Sağlık Turizmi Yatırım ve Teşvik Tanıtım Toplantısı gerçekleşti!

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Ömer Tontuş: " Termal sağlık turizmi için çok büyük potansiyele sahip ülkemizde, bunun tanıtımını yapmada çok gerideyiz " dedi.

Abdülkadir Demir: Denizli termal sağlık turizmi için çok önemli termal kaynaklara sahip!

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli'nin termal sağlık turizmi için çok önemli termal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, bu kaynakların nitelikle hale getirilerek turizme kazandırılması için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizmi Merkezi turistlerin ilgisini çekiyor!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gelişmekte olan sanayisi ile yatırımcıların ilgi odağı haline gelen Erzincan, geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizmi Merkezi'yle de yerli ve yabancı turistlerin ilgisini üzerine çekiyor...

Gökhan Darılmaz: Konya'da sağlık turizmi için çalışmalar başlayacak!

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, kentteki kültürel turizme sağlık turizminin de eklenmesi için çalışmalar yapılacağını söyledi. Darılmaz, 'Konya'da sağlık turizmi için çalışmalar başlayacak' dedi.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi canlandı!

Bodrum'da kruvaziyer turizmi canlandı. Bodrum Limanı'na demir atan Bahamalar bayraklı "Star Pride" kruvaziyeri ile çoğunluğu ABD'li 204 turist ilçeye geldi. Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Star Pride" Bodrum'a geldi.

Türkiye'de sağlık turizmi gelişiyor!

Artık turistlerin ülkemize tedavi olmak için geldiğini söyleyen Türkiye Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kumlu Başkanı Birdal " turistler ülkemize geldiğinde bir sağlık sorunu yaşamayacağını biliyor" dedi.

Evren Tuğsuz: Gaziantep'te kongre turizmi geliştirilmeli!

Turizmde Gaziantep' in ufkunun açık olduğunu söyleyen Turizmci Evren Tuğsuz "Açılan kongre merkezleri Gaziantep' in ileride kongre turizmi açısından iyi bir alternatif olacağının göstergesi" dedi.

Afyon Sandıklı kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Sandıklı'da oturulmayan boş evler, sahipleri tarafından Sandıklı Belediyesi ile iş birliği yapılarak yıkılıyor. Yapılan çalışmalar sonucu Afyon caddesindeki kullanılmayan evlerin yıkılması sonucu trafik akışı rahatladı.

afyon turizmi Haberi

afyon turizmi

NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Almanya’dan konukların NG Afyon’a gösterdikleri ilginin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek “Özellikle Almanya’daki Baden-Baden bölgesi, termal kürleriyle ünlü bir yer. Buradan turist ağırlamak bizim için çok heyecan verici. Sonuçta Avrupa’daki tesisler daha eski ve çoğu tarihi alanlarda olduğu için yenilenme olanakları da yok. Dolayısıyla NG Afyon’da her türlü imkanı bulabilecekleri termal alanlar, yabancı turistlerin de dikkatini çekiyor” dedi.



Termal ile lüksü buluşturarak termal turizme yepyeni bir anlayış kazandıran NG Afyon Wellness & Convention’a yabancı turist ilgisi giderek artıyor. Termal turizmin Türkiye’deki başkenti Afyonkarahisar’ın en lüks termal oteli olan NG Afyon, şifalı termal suları ve 9500 metrekarelik spa merkezi ile son dönemde özellikle Alman turistlerden büyük ilgi görüyor. 


NG Hotels İcra Kurulu Başkanı...