17 / 05 / 2024

afyon varan tesisleri satılık

afyon varan tesisleri satılık

Varan Otobüs'ü Ulusoy'a satarak otobüs işletmeciliğinden çıkan Varan, meşhur Afyon ve Susurluk dinlenme tesislerini de satışa çıkardı. Firma Afyon Akören ve Susurluk'taki tesislerini 10 milyon TL'ye satacak...

Afyon Merkez Zafer TOKİ Konutları kura çekimi!

Afyon Merkez Zafer TOKİ Konutları kura çekimi kapsamında 300 adet konut satışa çıkarılacak. 9 bin 700 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 240 aya varan vade uygulanıyor.

Afyon TOKİ Zafer Mahallesi kura başvuru listesi!

Afyon TOKİ Zafer Mahallesi kura başvuru listesi yayınlandı. Ödeme seçenekleri arasında 240 aya varan vade uygulanan projede 283 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Afyon Merkez emekli başvuru tarihleri!

TOKİ Afyon Merkez Konutları başvuruları için 500 TL başvuru ücreti isteniyor. Projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Afyon Merkez emekli başvuru tarihleri...

Terme'nin imar sorunu masaya yatırıldı!

Terme'nin imar sorunu ve önerileri, Ulusoy Varan Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. ı. Ekmekçi yaptığı konuşmada, "İnşaatın olmaması demek 66 sektörün iş yapmaması demek. " dedi.

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ başvuruları!

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Daire fiyatları 100 bin TL olarak belirlenen projede 216 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Varan, Afyon ve Susurluk tesislerini satışa çıkardı!

Varan Otobüs'ü Ulusoy'a satarak otobüs işletmeciliğinden çıkan Varan, meşhur Afyon ve Susurluk dinlenme tesislerini de satışa çıkardı. Firma Afyon Akören ve Susurluk'taki tesislerini 10 milyon TL'ye satacak...

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin spor tesisleri açıldı!

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) antrenman salonu ile spor tesisleri açıldı. Tesiste halı saha, tenis kortu, tartan pisti, eğitim ve dinlenme odaları, sporcu test odaları, engelli koşu pistleri bulunuyor.

NG Güral Afyon aynı anda beş kalite belgesi almaya hak kazandı!

NG Güral Afyon Wellness & Convention, Dekra Akreditasyon tarafından yapılan üç günlük denetim sonucunda aynı anda beş kalite belgesi almaya hak kazandı.

Balçova'daki Teleferik Tesisleri enkaz haline geldi!

Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nin 2007'de hazırladığı çürük raporu üzerine kapatılan Teleferik Tesisleri enkaz haline geldi

Afyon'da satılık gayrimenkul: 45 milyon 463 bin liraya!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığından: Afyon'da yer alan gayrimenkul 30 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Stüdyo 24 'te 13 Ocak'a kadar 13 bin TL'ye varan fırsatlar!

Cathay İleri Projeler ve Emlak Konut güvencesinde, Ispartakule’nin en renkli projesi Stüdyo24’te, 13 Ocak 2013’e kadar 13.000TL’ye varan fiyat avantajıyla bir stüdyo daire sahibi olabilirsiniz!

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri sözleşmesi geçersiz!

Fenerbahçe Spor Kulübü, usule aykırı tahsis edilmesi sebebiyle Sancaktepe'deki Can Bartu Tesisleri'ni kaybetme durumu ile karşı karşıya kaldı.

TOKİ Afyon 164 adet konut, ticaret merkezi ihalesi 21 Ocak'ta!

TOKİ Afyon Evciler Gökçek Beldesi'nde yer alan 164 adet konut, ticaret merkezi, anaokulu ve cami ihalesinin inşaat ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi 21 Ocak 1013 tarihinde yapılacak...

afyon varan tesisleri satılık Haberi

afyon varan tesisleri satılık


Varan Otobüs'ü Ulusoy'a satarak otobüs işletmeciliğinden çıkan Varan, meşhur Afyon ve Susurluk dinlenme tesislerini de satışa çıkardı. Firma Afyon Akören'deki 41 metrekarelik alana sahip olan dinlenme tesisi için 4 milyon TL, 69 bin metrekarelik alana kurulan olan Susurluk'taki tesis için ise 6 milyon TL değer biçti. 


Otel projesine uygun araziler için bölgedeki emlakçılar da harekete geçmiş...