09 / 05 / 2024

afyonkarahisar çobanlar yangın

afyonkarahisar çobanlar yangın

Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesinde çıkan arazi yangınında 400 dekarlık buğday ve arpa ekili alan zarar gördü

Afyonkarahisar'da kışlada yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası'ndaki bir binada yangın çıktı...

Afyonkarahisar'da yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası'ndaki bir binada yangın çıktı. Ekipler, yangını kontrol altına alma çalışmalarını sürdürüyor.

Afyonkarahisar'da ev yangını çıktı!

Afyonkarahisar'da henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ev yangını çıktı. Afyonkarahisar Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında 4 evde hasarın meydana geldiği öğrenildi. Şüpheli Raşit S'nin gözaltına alındı.

Fethiye'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Fethiye ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.Ayrıca yangında, orman içerisinde çobanların konakladığı taş ev ile bir seranın da zarar gördüğü bildirildi.

Afyonkarahisar'da bir arazide yangın çıktı!

Afyonkarahisar merkezde hububat ekili alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.Ekipler, otluk alana sıçramaması için iş makinası kullanılan çalışmalarda yangının, yerleşim yerleri ve okullara sıçramaması için yoğun çaba gösterdi.

Afyonkarahisar'da yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da yangın çıktı. Yerleşim birimlerine yakın arazide çıkan yangında 10 dönümlük alan zarar gördü. Ekipler, alevlerin evlere sıçramaması için "şapşap" diye tabir edilen araçlarla müdahale etti.

Afyonkarahisar Tarihi Konarı Köyü Cami'nde yangın çıktı!

Konarı Köyü'nde 1860 yılında yaptırılan camide, henüz bilinmeyen bir nedenle dün gece yangın çıktı. Camiden alevlerin yükseldiğini fark edenlerin haber vermesi üzerine gelen İscehisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti...

Afyonkarahisar'da bir otelde yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da bir otelde yangın çıktı. Afyonkarahisar' da termal bir otelde meydana gelen yangında ilk belirlemelere göre dumandan etkilenen 2' si çocuk 5 kişi hastaneye kaldırıldı...

Afyonkarahisar'da ev yangını çıktı!

Afyonkarahisar'da ev yangını çıktı. Afyonkarahisar' ın Sultandağı ilçesindeki bir evde çıkan yangında, vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan 75 yaşındaki ev sahibi kadın tedavi altına alındı...

Afyonkarahisar'da yangın çıktı!

Afyonkarahisar 'da yangın çıktı, Afyon'da dağlık arazide çıkan yangın, itfaiye araçları ve arazözlerin bölgeye ulaşamaması üzerine "şapşap" diye tabir edilen söndürme araçlarıyla kontrol altına alındı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

afyonkarahisar çobanlar yangın Haberi

afyonkarahisar çobanlar yangın


Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesinde çıkan arazi yangınında 400 dekarlık buğday ve arpa ekili alan zarar gördü.


Alınan bilgiye göre, Çobanlar ilçesinin Alıçkayacık mevkiinde bulunan buğday ve arpa ekili alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın, ekili arazilerde zarara yol açtı.


Yangına, Çobanlar Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra çevre ilçelerle Orman İşletme Müdürlüğüne ait itfaiye ekipleri de müdahale etti. Köylülerin de dahil olduğu söndürme çalışmalarında iş makineleri de kullanıldı.


Çobanlar Belediye Başkanı Salik Alaka, yangın ihbarını aldıktan sonra itfaiye ekiplerini hızla olay yerine gönderdiklerini, müdahaleye rağmen yaklaşık 400 dekarlık alanın yandığını ifade etti.


Yanan alanın çoğunluğunun ekili olduğuna dikkati çeken Alaka, şunları söyledi:


"Yangının maddi zararı çok büyük. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi konusundaki çalışmalar sürüyor. Yangın ihbarını aldıktan sonra hemen müdahale ettik...