24 / 07 / 2024

Afyonkarahisar gazeteci evleri

Afyonkarahisar gazeteci evleri

Afyonkarahisar Belediyesi ve İnternet Habercileri Derneği işbirliğiyle Toplu Konut projesi yeniden hayat buluyor.

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri'nin inşaatında flaş iddia: Konutlar paslı demirlerle yapılıyor!

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri projesinin inşaatı devam ediyor. Projedeki konutların paslı demirlerle yapıldığı ifade edildi. İşte Gazeteci İsmail Arı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Afyonkarahisar'da Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor!

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleriyle tüm ilçelerde Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor. Kadın Sohbet Evleri'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Tarihi Afyonkarahisar evleri restore çalışması 2024'de tamamlanacak!

Afyonkarahisar'da tarihi Afyon Evleri restore ediliyor. 100 yapının restorasyonu tamamlanırken, projenin ikinci etabına başlandı.Çalışmaların 2024 yılında tamamlanması öngörülüyor. 

Tarihi Afyon Evleri'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Afyonkarahisar’da Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait tarihi Afyon Evleri’nin 100 adedinin restorasyon çalışmaları bitirildi.  Çalışmalar 21 evde devam ediyor.

Afyon'daki Kültür Evleri restore edilecek!

Birbirinden değerli eserlere sahip çıkmayı gelenek haline getiren Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de Akmescit Mahallesi’nde Kültür Evleri'ni restore edecek.

Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası!

TOKİ'nin Afyonkarahisar Şuhut 2. Etap projesindeki 412 konut kura ile sahiplerini bulacak. Peki, Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Afyonkarahisar Gazeteci Konutları teslim ediliyor!

214 konutluk Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi Gazeteciler Derneği Toplu Konut Projesi için konu teslimi bugün sona eriyor.

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Evleri başvuruları ne zaman bitiyor?

Kura usulüyle 88 adet konuttun satışa çıkacağı TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Evleri ‘nde başvurular 20 Mayıs 2015 tarihinde başladı. Peki TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Evleri başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Evleri!

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Evleri başvuruları iki gün sonra sona erecek. TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi Evleri ‘nde 128 bin 768 TL’den başlangıç gösteriyor. Projeye başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor.

Tarihi Afyonkarahisar evleri, 26 Ağustos Tabiat Parkı'na renk katacak!

Afyonkarahisar 26 Ağustos Tabiat Parkı'nda geleneksel ürün satış birimleri olarak kullanılmak üzere eski Afyonkarahisar evleri yapılacak. Alanda Afyonkarahisar'a has lokum, kaymak, sucuk, el işleri, kilim vs. her türlü yöresel ürünün satışı yapılabilecek

TOKİ Afyonkarahisar Gömü Tarımköy kampanyası!

TOKİ Afyonkarahisar Gömü Tarımköy kampanyası kapsamında 30 adet konut kurasız açık satış yoluyla satışa sunuluyor. Gömü Tarımköy TOKİ Evleri için müracaatlar Ziraat Bankası şubelerinden yapılabiliyor...

Afyon Dinar Park Evleri'nin temeli atıldı!

Afyonkarahisar 'ın Dinar ilçesinde Yeni Dinar Devlet Hastanesi karşısına inşa edilecek olan Dinar Park Evleri 'nin temeli atıldı. Yapılacak olan evler toplamda 70 daireden oluşuyor.

Afyon Genelioğlu Evleri'nde 110 bin TL'ye 3+1!

Afyonkarahisar'da inşa edilen Genelioğlu Evleri'nde 3+1 konutların fiyatları 110 bin TL'den başlıyor…


Afyonkarahisar gazeteci evleri Haberi

Afyonkarahisar gazeteci evleri

Afyonkarahisar Belediyesi ve Internet Habercileri Derneği işbirliğiyle yeniden başlatılan Toplu Konut Projesi ile gazeteciler ev sahibi olacak. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve AK Parti il Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in destekleriyle başlatılan TOKİ projesiyle 2+1 şeklinde alt gelir konutları yapılacak. 


Özkaya 200 kişilik liste talep etti 


Özkaya, Çoban ve Yurdunuseven'in bulunduğu bir ortamda gazetecilerin yaptığı görüşmeden olumlu sonuç çıktı. Daha önce gazetecilerin TOKİ'lerden yararlanarak ev sahibi olduğu belirtilen görüşmede, geride kalan diğer gazetecilerin de ev sahibi olması noktasında mutabakata varıldı. 200 kişinin tamamlanarak kendilerine ulaştırılmasını isteyen Milletvekili Ali Özkaya, TOKİ ile olan tüm yazışma ve iletişimi kendisinin üstleneceğini söyledi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise yer tahsisi konusunda her türlü desteği sağlayacağını bildirdi. 


Talep içip Ögeday ve Dağhan...