29 / 04 / 2024

Afyonkarahisar'da Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor!

Afyonkarahisar'da Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor!

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleriyle tüm ilçelerde Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor. Kadın Sohbet Evleri'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.



Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleriyle tüm ilçelerde Kadın Sohbet Evleri projesine başlıyor. Kadınların sosyal ve kültürel anlamda hoş vakit geçirebilmeleri ve sosyalleşmenin yanında bilgi birikimlerini paylaşabilecekleri Kadın Sohbet Evleri kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Vali Gökmen Çiçek’in girişimleriyle tüm ilçelerde Kadın Sohbet Evleri projesine başlıyor. Kadınların sosyal ve kültürel anlamda hoş vakit geçirebilmeleri ve sosyalleşmenin yanında bilgi birikimlerini de geliştirebilecekleri Kadın Sohbet Evleri'nin kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Afyonkarahisar için farklı projeler üretmek amacıyla sürekli çalışmalarda bulunan ve bu kapsamda istişareler gerçekleştiren Vali Gökmen Çiçek, kadınlar için anlamlı bir projeye başlıyor.

Kaymakamlıklar ve Belediyeler tarafından tüm ilçelerde “Kadın Sohbet Evleri” yapılacak. Kadınların sosyal ve kültürel aktivitelerde bulunabileceği, kitap okuyarak, spor yapabileceği, çeşitli kurslara katılabileceği, kafelerde vakit geçirebileceği Kadın Sohbet Evleri için çalışmalara başlandı.

Yapılması planlanan tüm faaliyetler tamamen ücretsiz olacak.


Geri Dön