14 / 05 / 2024

Kadın Sohbet Evleri projesi

Kadın Sohbet Evleri projesi

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleriyle tüm ilçelerde Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor. Kadın Sohbet Evleri'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri TBMM gündeminde!

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri ile konuk evlerinde yaşayan ve hakkında koruma kararı alınan kadın sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyonkarahisar'da Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor!

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleriyle tüm ilçelerde Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor. Kadın Sohbet Evleri'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Uplife Kadıköy Evleri fiyat bilgisi!

Uplife Kadıköy Evleri fiyat bilgisi kapsamında fiyatlar 525 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 2019 yılının sonunda gerçekleşecek...

Adana Çukurova'ya Kadın Sohbet evi inşa edildi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye'de bir ilk olan 'Kadın Sohbet Evi'nin tamamlandığını belirtti. Çetin, Hasan Balıkçı Parkı ile Can Çocuk Parkı'nın yenilenme çalışmalarının da son aşamaya geldiği söyledi.

1071 Kadıköy Evleri fiyatlar!

1071 Kadıköy Evleri projesi Fikirtepe Hızırbey Caddesi'nde yükseliyor. Usta İnşaat'ın projesi 1071 Kadıköy Evleri'nde daireler Haziran 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Söke Güngör Pura Kadın Anı Parkı törenle açıldı!

Söke Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Çeltikçi Mahallesi Morkent Evleri yanında bulunan Güngör Pura Kadın Anı Parkı törenle açıldı.

Yenitepe Kadıköy Evleri satılık!

Yenitepe Kadıköy Evleri satılık daire teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek. 21 katlı 4 blok olarak inşa edilen proje Nuhoğlu ile Gülsa İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Yenitepe Kadıköy Evleri'nde faizsiz ödeme seçenekleriyle! 616 bin TL'ye 2+1!

2 oda 1 salon daire seçeneklerinin fiyatlarının 616 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yenitepe Kadıköy Evleri kapsamında faizsiz ve peşin ödemelerde indirimli ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Yenitepe Kadıköy Evleri'nde peşinde özel indirimler! 36 ay 0 faizle!

Fiyatların 438 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yenitepe Kadıköy Evleri'nde peşinde özel indirimler uygulanıyor. 36 ay faizsiz vadelendirme yapılan Yenitepe Kadıköy'de ayrıca banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor.

Yenitepe Kadıköy Evleri nerede?

Yenitepe Kadıköy projesi 24 katlı 4 blok halinde hayata geçiriliyor. Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat imzası ile inşa edilen projede satış süreci devam ediyor. Peki Yenitepe Kadıköy Evleri nerede?

Yemliha Kadın Gelişim Merkezi açıldı!

Kocasinan Belediyesi tarafından, Yemliha mahallesinde yapımı tamamlanan Kadın Gelişim Merkezi düzenlenen törenle açıldı.Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Kocasinan Belediyesi olarak tüm bölgeyi hizmet merkezi haline getirdik" dedi...

Kalekolların kadın müteahhidi; Deniz Tural!

Güneydoğu’da son teknolojiyle donatılan 200’e yakın kalekoldan dördünün tek kadın müteahhidi olan Mühendis Deniz Tural, bölgede yaşanan olaylar sırasında kalekolların hedef olmasından endişe duyulduğunu söyledi.

Zübeyde Hanım Kadın Doğum Hastanesi 2015 Haziran'da tamamlanıyor!

Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ’nin yanındaki yeni binasında çalışmalar sürüyor. Hastanenin 2015’in Haziran ayında bitirilmesi ve teslim edilmesi planlanıyor.

Kadın Sohbet Evleri projesi Haberi

Kadın Sohbet Evleri projesi

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleriyle tüm ilçelerde Kadın Sohbet Evleri projesine başlıyor. Kadınların sosyal ve kültürel anlamda hoş vakit geçirebilmeleri ve sosyalleşmenin yanında bilgi birikimlerini paylaşabilecekleri Kadın Sohbet Evleri kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Vali Gökmen Çiçek’in girişimleriyle tüm ilçelerde Kadın Sohbet Evleri projesine başlıyor. Kadınların sosyal ve kültürel anlamda hoş vakit geçirebilmeleri ve sosyalleşmenin yanında bilgi birikimlerini de geliştirebilecekleri Kadın Sohbet Evleri'nin kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Afyonkarahisar için farklı projeler üretmek amacıyla sürekli çalışmalarda bulunan ve bu kapsamda istişareler gerçekleştiren Vali Gökmen Çiçek, kadınlar için anlamlı bir projeye başlıyor.

Kaymakamlıklar ve Belediyeler tarafından tüm ilçelerde “Kadın Sohbet Evleri” yapılacak. Kadınların sosyal ve kültürel aktivitelerde bulunabileceği, kitap okuyarak, spor yapabileceği, çeşitli kurslara katılabileceği, kafelerde vakit geçirebileceği Kadın Sohbet Evleri için çalışmalara başlandı.

Yapılması planlanan...