10 / 05 / 2024

afyonkarahisar kalesi aydınlatması nasıl oldu

afyonkarahisar kalesi aydınlatması nasıl oldu

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 226 metre uzunluğundaki tarihi Karahisar Kalesi'nin aydınlatılması için yürütülen çalışmalarda test aşamasına geçildi. Aydınlatma ile Karahisar Kalesi'nin gündüz siluetinin gece de ortaya çıkması hedefleniyor...

Nissan Qashqai'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı! Bu fırsat bir daha gelmez! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla öne çıkmayı başaran Nissan Qashqai'de yüzde sıfır kampanyası başladı! Böyle bir fırsat bir daha gelmez! Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf fiyatları kaç lira? Bir otomobil efsanesi! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf, sportifliği, dinamikliği ve dijitalliği ile dikkat çekiyor. LED farları, dış ambiyans aydınlatması ve yeni logosu ile göz dolduran Golf, Türkiye'den en çok satan otomobil. 

15 il için acele kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı! 

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Konya, Mersin, Muğla, Osmaniye ve Zonguldak illerinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Karar bugünkü 31817 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar ve ayrıntıları...

Afyonkarahisar Kalesi teleferik ihalesi 4 Mart'ta!

Afyonkarahisar Kalesi'ne teleferik yaptırılacak. Teleferik yapımı ve 25 yıl süreyle işletilme işi ihalesi 4 Mart'ta yapılacak...

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

11 maddede yatak odası aydınlatması seçimi!

Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi...

11 maddede yatak odası aydınlatması nasıl olmalı?

Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili bilgi verdi. İşte 11 maddede yatak odası aydınlatması...

3. havalimanında aydınlatma kontrolü Günsan'da!

Dünyanın buluşma noktası olmaya hazırlanan İstanbul Yeni Havalimanı’nın aydınlatması Günsan ürünleri ile kontrol edilecek. 

Aydın Tarihi Arpaz Kalesi restore edilecek!

Nazilli’nin Esenköy Mahallesindeki tarihi Arpaz Kalesi, Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ile eski günlerine dönmesi için restore edilecek.

Kartal İstmarina'nın aydınlatması Günsan'dan!

Dap Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen İstmarina projesi aydınlatma için Günsan’ın Modüler Inox serisini seçti. Günsan, 1502 daire ve 258 ticari alanın anahtar, priz ürünlerini sağlayacak.

7 ilde 13 gayrimenkul, turizm yatırımcılarına verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Eskişehir, İzmir, Kayseri ve Muğla'daki 13 gayrimenkulü turizm yatırımcılarına tahsis edecek..

OSRAM modern ofis aydınlatmasında İnsan Merkezli Aydınlatma dönemi!

Aydınlatma çözümleri alanında öncü ve yenilikçi kuruluş OSRAM, ofislerde bireysel aydınlatma için Scriptus aydınlatma armatürleri serisini hayata geçirdi.

Çamlıca Camii'nin yüzde 80'i tamam!

Yapımı süren Çamlıca Camii'nin yüzde 80'i tamamlandı. Caminin aydınlatması için 3 boyutlu özel ışık sistemiyle projelendirildi.

afyonkarahisar kalesi aydınlatması nasıl oldu Haberi

afyonkarahisar kalesi aydınlatması nasıl oldu


Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 226 metre uzunluğundaki tarihi Karahisar Kalesi'nin aydınlatılması için yürütülen çalışmalarda test aşamasına geçildi.


Kalenin tarihi, estetik, görsel değerlerini ön plana çıkarmayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, aydınlatma sistemi sayesinde Karahisar Kalesi'nin gündüz siluetinin gece de ortaya çıkmasına katkı sağladıklarını söyledi. Bu çalışma sayesinde kentin en dikkat çekici eserlerinden biri olan Karahisar Kalesi'ni geceleri çevre yolundan geçenlerin dahi görebileceklerini ifade eden Çoban, aydınlatmanın son sistem teknolojiyle yapıldığını kaydetti. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarda kale eteklerine 20 ayrı projektör yerleştirildi. Aydınlatma sistemi masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar ya da cep telefonuyla uzaktan kontrol edilebilecek. Aynı zamanda olası arızaları teknik personele anında SMS ya da mail yoluyla bildirebilecek. 


SURLARI VE BASAMAKLARI RESTORE EDİLMİŞTİ


Geçtiğimiz günlerde belediyenin asansör kurmak için çalışma başlattığı...