30 / 04 / 2024

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.



Dünyanın sıfırdan yapılan tek çatı altındaki en büyük havalimanı olacak İstanbul yeni havalimanı, dünya kamuoyunda ses getiren projeler arasında ön plana çıkıyor. Anahtar ve priz sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Günsan, İstanbul Yeni Havalimanı’nın aydınlatma kontrolünü üstlendi. 

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Aydınlatma kontrolü Günsan’da 


Günsan’ın anahtar ve priz ürünleri ile İstanbul Yeni Havalimanı projesinde olmaktan büyük mutluluk duydukları dile getiren Günsan Elektrik Pazarlama Direktörü Alişan Çapan; “İstanbul Yeni Havalimanı ülkemiz ekonomisi ve marka değeri açısından çok önemli bir proje. Günsan olarak bu projenin içinde yer alarak Yeni Havalimanı’na katkıda bulunmaktan dolayı oldukça mutluyuz. 200 milyon yolcu kapasitesine sahip yeni havalimanımızı Eqona model anahtar ve priz ürünlerimizle aydınlatacağız” diye konuştu.

Yurtiçine yayılan geniş bayi ağı ve 50’den fazla ülkeye yaptığı ihracat ile sektörde güçlü bir konumda bulunan Günsan, farklı yaşam alanlarında herkes için güvenli, kullanımı kolay, estetik ve yenilikçi elektrik ürünleri ile ön plana çıkıyor. İstanbul yeni havalimanı projesinin yanı sıra Bursa, Adana, Yozgat ve Elazığ şehir hastaneleri başta olmak üzere birçok kamu projesi ve prestijli konut projelerinde de ürünleriyle boy gösteriyor.

İstanbul Yeni Havalimanı çekim merkezi olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı için bilet fiyatları belli oldu!


Geri Dön