15 / 05 / 2024

Afyonkarahisar okul inşaatı ihalesi

Afyonkarahisar okul inşaatı ihalesi

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığında okul inşaatı yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Nisan'da gerçekleşecek..

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar merkez ve Sandıklı'da 2 yeni okul inşa etmek için start verdi.

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Tamamlanamayan ve inşaatı devam eden okul binaları TBMM'de!

Türkiye genelinde taahhüt edilen süre içinde tamamlanmamış ve inşaatı devam eden okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyonkarahisar'da inşaat işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 7 yaralı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde inşaat işçilerini taşıyan minibüs devrildi, kazada 7 kişi yaralandı...

Dinar'daki kavgada ölen inşaat işçisi toprağa verildi!

Afyonkarahisar Dinar'da inşaatta çalışan işçiler ile inşaata komşu olan bir evde yaşayan aile arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren inşaat işçisi Özkan Tokay toprağa verildi.

Afyonkarahisar'da inşaat işçilerine saldırı: 1 ölü, 5 yaralı!

Afyonkarahisar'da inşaatta çalışan Vanlı işçilere 'neden toz çıkarıyorsunuz' diye silahla ateş açıldı, 25 yaşındaki Özkan T. yaşamını yitirdi. 

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Birleşik Krallık yapı inşaat izinlerini hızlandırdı!

Birleşik Krallık Yerel Yönetim ve Konut İşleri Bakanı Robert Jenrick, inşaata elverişli alanlar, "üç kategoride" değerlendirilecek. 'Hastane, okul ve konut' inşası için yapı inşaat izinleri otomatik olarak verilecek.

Afyonkarahisar Sandıklı'da inşaat çöktü! İki işçi yaralandı!

Afyonkarahisar Sandıklı'da iki katlı bir inşaatın üst kat betonunun çökmesi sonucu iki işçi yaralandı.

Afyonkarahisar'da 4.2 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 4 milyon 242 bin 676 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Afyonkarahisar okul inşaatı ihalesi Haberi

Afyonkarahisar okul inşaatı ihalesi

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığında okul inşaatı yapım işi ihale ediliyor. İhaleler 26 Nisan'da yapılacak.

Afyonkarahisar Merkez İlçesi'ne bağlu Dumlupınar ve Sülümenli Ksb. Mahallelerinde yapılacak okul inşaatına karşılık yine Sülümenli Ksb. Mahallesi'ndeki tarla cinsli 6 gayrimenkul verilecek.

Sandıklı İlçesi'ne bağlı Çakır Mahallesi'nde yapılacak okula karşılık ise Sülümenli Ksb Şeker Mahallesi'ndeki 4 tarla verilecek. 

Başmakçı, Çay, Dinar, Merkez ve Sandıklı ilçelerinde yapılacak okul projeleri için ise Çakır Mahallesi'ndeki 65 bin 300 metrekare büyüklüğündeki arsa verilecek.

ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT İHALESİ YAPILACAKTIR

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden:

1 - Arsa karşılığı inşaat ihaleleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik ve 298 sıra sayılı Milli Emlak Genel Tebliği hükümlerine göre hizalarında belirtilen gün ve saatte Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak...