22 / 07 / 2024

Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt

Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt

Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, belediye bünyesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Park ve mesire alanlarındaki oyun alanlarının tamirat ve tadilat işlemleri, çevre düzenlemeleri gibi çalışmalar hızla devam ediyor...

O belediye KDV’den muaf 5 arsa satacak! Arsa almak isteyenlere müjde!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, KDV’den muaf 5 adet arsa satacağını açıkladı. Satış fiyatları tek tek belirlenen arsalar, 22 Kasım’da ihaleyle satılacak.

Belediye konut imarlı 5 arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ertuğrulgazi ve Battalgazi mahallelerinde yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Belediye bu ilçede 2 arsa satacak!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Karşıyaka'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsarların satış ihalesi 8 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Belediye 3 iş yeri ve 1 arsa satacak! Kaçırmayın!

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Şazi ve Gölbaşı'nda yer alan 3 adet iş yeri ve 1 adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

O belediye 4 adet arsa satacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından 4 adet arsa satışa çıktı. 7 Kasım’da satılacak arsalar için kapalı teklif usulü ihale gerçekleştirilecek.

Belediye bu ilçede arsa satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı Afyonkarahisar Karşıyaka'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye imarlı 4 arsa satacak! İhale tarihi ve saati tek tek açıklandı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.

Belediye o ilde asma katlı dükkan satacak! İhalesi 7 Haziran'da!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan asma katlı dükkanı satışa çıkardı.

O ilde 17 adet arsa satılıyor! 52 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı!

Afyonkarahisar Bayat Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Bayat ilçesinde yer alan 17 adet arsayı 52 bin 263 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

İş yeri almak isteyenler dikkat! O belediye 4 iş yeri satacak! 

Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığı, İncili Mahallesi'nde yer alan 4 iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu ihale 29 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediye ticaret ve konut imarlı 5 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 21 bin TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

O ilde 13 bin 50 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt Haberi

Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt


Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, belediye bünyesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.


Bozkurt, belediye bünyesindeki birimleri ziyaret ederek birim amirleri ile birlikte yapılan çalışmalarla ilgili çeşitli incelemelerde bulundu. Belediye tarafından yaz mevsiminin de gelmesiyle beraber özellikle park ve bahçe çalışmaları, çevre düzenlemesi ve bir takım tadilatların yapımına hız verildi. İlçe merkezinde bulunan Hisar Parkı, Cumhuriyet Parkı ve Yalı Parkı başta olmak üzere diğer park ve mesire alanlarındaki oyun alanlarının tamirat ve tadilat işlemleri, çevre düzenlemeleri gibi çalışmalar hızla devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bozkurt, aynı zamanda vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Bozkurt daha sonra kademe ve itfaiye birim amirliklerini ziyaret etti.



Şuhut...