04 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Şuhut yol çalışması

Afyonkarahisar Şuhut yol çalışması

Afyonkarahisar Şuhut ilçesinin Altıgöz Mahallesinde, TOKİ, Anadolu Lisesi, İmam Hatip Külliyesinin bulunduğu alanda asfalt kaplama çalışmaları başlatıldı.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 21 bin TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

O ilde 13 bin 50 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak 18 bin 900 TL'ye imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Ekim 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

O ilde 21 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki Ekim 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut imarlı arsa da mevcut. İşte satış bedeli 21 bin 100 TL olarak belirlenen ihale detayları...

Milli Emlak o ilde 25 bin TL'ye konut imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut imarlı arsa da mevcut. İşte satış bedeli 25 bin TL olarak belirlenen ihale detayları...

Milli Emlak'tan 24 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinden yayımlanan  Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki imarlı arsa da bulunuyor. İşte satış bedeli 24 bin 500 TL olarak belirlenen arsa ile ilgili detaylar...

Milli Emlak 17 bin 100 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki arsa da bulunuyor. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Afyonkarahisar'da Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifi'ndeki 460 dairenin sahipleri belirlendi!

Afyonkarahisar'da Türk-İş Konfederasyonuna bağlı Demiryol-İş, Türk Harb-İş ve Yol-İş sendikalarının ortaklaşa yaptığı Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifi'ndeki 460 konutun hak sahipleri belirlendi. 460 konutun sahibi kura ile seçildi.

Afyonkarahisar Şuhut Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Afyonkarahisar'ın 2 köyünde imar planı değişikliği!

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesine bağlı Atlıhisar ve Balçıkhisar köylerinde imar planı değişikliği gündeme geldi. Bölgenin imar planı ve eklerinin onaylanması konusu komisyona sevk edildi.

Afyonkarahisar Şuhut Meclisi'nde imar konuşuldu!

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Temmuz ayı meclis toplantısının 1. maddesi İmar komisyonu kararı otopark yönetmeliği ile ilgili raporun meclis üyeleri tarafından görüşülmesi ve karara bağlanmasıydı.

TOKİ Afyonkarahisar Şuhut'ta teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Afyonkarahisar Şuhut projesinde konut teslim dönemi başlıyor.

Afyonkarahisar Şuhut'a ikinci MYO geliyor!

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Afyonkarahisar Şuhut'a ikinci meslek yüksekokulunun açılacağı müjdesini verdi

Afyonkarahisar Şuhut yol çalışması Haberi

Afyonkarahisar Şuhut yol çalışması

Afyonkarahisar Şuhut Belediyesine bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, ilçenin cazibe merkezi haline gelen özellikle kurumların ve TOKİ'nin 1. ve 2. etabının yer aldığı alanda yol probleminin çözülmesi hedefleniyor. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, sözkonusu yolun dar ve çok kullanışlı olmaması nedeniyle vatandaşlardan gelen yolun genişletilmesi, yeniden asfalt kaplama yapılması taleplerini değerlendirdiklerini açıkladı. Bozkurt, çalışmaların buralarla sınırlı kalmadığını ilçenin çeşitli bölgelerinde Belediye çalışmalarının sürdürüldüğünü sözlerine ekledi. 



 Afyon Kocatepe...