02 / 05 / 2024

Afyonkarahisar teleferik projesi

Afyonkarahisar teleferik projesi

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Afyonkarahisar Belediyesi teleferik projesi için düğmeye bastı.

TOKİ o projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 368 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. Tam 368 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle!

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa sosyal konut pro

TOKİ'den Afyonkarahisar'a sanayi sitesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Dinar projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya başvuruları bugün başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Çetinkaya projesi başvuruları bugün başladı.

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

TOKİ Afyonkarahisar projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını sürdüren eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar projesi için düğmeye bastı.

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmit’e teleferik müjdesi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre yapılamayan İzmit Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısında teleferik projesi masaya yatırıldı...

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi'ne bakanlıktan onay!

21 yıldır Fethiye Babadağ'da uçuş yapan Yamaç Paraşütü Eğitmeni ve Tandem Pilotu Sinan Tarakcı, teleferiğin geçeceği yol boyunca çok fazla alanın traşlandığını ve aynı zamanda giriş ücretlerine yapılan zamlar yüzünden de Babadağ'ı protesto ederek uçuşlarını oradan yapmadığını belirtti.

Afyonkarahisar Kalesi teleferik ihalesi 4 Mart'ta!

Afyonkarahisar Kalesi'ne teleferik yaptırılacak. Teleferik yapımı ve 25 yıl süreyle işletilme işi ihalesi 4 Mart'ta yapılacak...

Sapanca Kırkpınar'daki teleferik inşaatı durduruldu!

Sapanca Kırkpınar'da yapılmaya başlanan teleferik projesi için Sakarya 2. İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması kararını verdi...

TOKİ Afyonkarahisar Dinar projesi 13 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar 2020 projesi için başvuru dönemi 13 Ocak'ta başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesi için başvuru dönemi başladı.

Afyonkarahisar teleferik projesi Haberi

Afyonkarahisar teleferik projesi


Afyonkarahisar'da yıllardır bahsi geçen ancak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a nasip olan teleferik projesinin sözleşmesi imzalandı.


Geçtiğimiz Nisan ayında Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Kurulundan gerekli izinleri alarak tüm engelleri ortadan kaldıran Afyonkarahisar Belediyesi, bu süreç öncesinde ehil firmalara üç alternatif proje yaptırmış ve Koruma Kurulunun onayına sunmuştu.


Projeleri değerlendiren Kurul üyeleri ise Hıdırlık eteklerinde bulunan Erdal Akar Parkından (Taşpınar Mahallesi) kaleye teleferik yapılmasına onay verdi.


Gerçekleştirilen ihalenin ardından sözleşmesi imzalanan teleferik için firma, hazırlayacağı projeleri kurula onaylattıktan sonra işe başlayacak.


Afyonkarahisar...