08 / 05 / 2024

Ag Marıne

Ag Marıne

Ag Marıne Solutıons Denizcilik Mühendislik Prodüksiyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Göz tarafından kuruldu.

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tareq Alı Mohammad Abulaban, M. Abdulrahman H Almuhana ve Zeki Arıtürk ortaklığında kuruldu.

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Cemal Memişoğlu tarafından kuruldu.

AGİ dönemi sona eriyor!

Asgari ücretin 4 bin 253 TL olması ile beraber AGİ'nin ne olacağı merak konusu oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; yeni yılda AGİ uygulaması sona eriyor. 

2022 AGİ ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 asgari ücretin 4.250 lira olduğunu açıkladı. Asgari ücreti belli olması ile birlikte milyonlarca vatandaş AGİ'nin ne kadar olduğunu merak edip araştırmaya başladı...

Cenova Marıne Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenova Marıne Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Anıl Gören tarafından kuruldu.

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Allseas Marıne Contractors S.A. Merkezi İsviçre İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Allseas Marıne Contractors S.A. Merkezi İsviçre İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye ile 11 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Ag Marıne Solutıons Denizcilik Mühendislik Prodüksiyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ag Marıne Solutıons Denizcilik Mühendislik Prodüksiyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Mar Yapı, 2017’yi üç yeni projeyle karşılıyor!

Tasarımı öne çıkaran projeleriyle Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul şirketlerinden biri olan Mar Yapı, Basın Ekspres’teki projeleriyle ve Bayramoğlu’nda oturuma hazır G Marin’le konut alıcılarına avantajlar sunuyor.

G Tower Mar Yapı fiyatları!

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde yükselen G Tower Mar Yapı fiyatları 370 bin liradan başlıyor. Projede toplam 432 daireye yer veriliyor.

G Tower Güneşli teslim tarihi!

Mar Yapı ve Divan Grup tarafından hayata geçirilen G Tower Güneşli projesinde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor. G Tower Güneşli teslim tarihi...

Ag Marıne Haberi

Ag Marıne

Ag Marıne Solutıons Denizcilik Mühendislik Prodüksiyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu. . 

Ag Marıne Solutıons Denizcilik Mühendislik Prodüksiyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

Çevre ve denizcilik konuları öncelikli olmak üzere: a. Denizde ve karada araştırma  geliştirme ve mühendislik hizmetleri sunmak, b. İlgili kurum kuruluşlar ve kişilere danışmanlık ve eğitim hizmeti vermek, c. Organizasyon ve prodüksiyon yapmak. Şirket yukarıda yazılı amaçları gerçekleştirmek için faaliyet göstereceği konular şunlardır.  1- MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ    Mühendislik danışmanlık hizmetleri , jeolojik, jeofizik ve ilgili araştırma ve danışmanlık hizmetlerine yönelik mühendislik faaliyetleri, iyileştirme faaliyetleri ve diğer atık yönetimi hizmetleri, petrol ve doğalgaz çıkarım projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri, ulaştırma Projelerine Yönelik Mühendislik ve Danışmanlık Faaliyetleri,  su, kanalizasyon ve drenaj projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri, sanayi ve...