06 / 05 / 2024

aga teknesi

aga teknesi

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu geçtiğimiz hafta sonu helikopteriyle Bodrum'a gidip tatil yaptı

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

A101 fiber teknesi dev zamla beraber yeniden satışa çıktı! Gören duyan inanamadı!

A101, yakında sunacağı birçok teknolojik ürünü içeren kataloğunu paylaştı. Bu ürünler arasında beklenen fiber tekne de yer alıyor. İşte detaylar...

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

1.450 lira destek ödemeleri başladı! Hesaplarınızı kontrol edin!

Yüz binlerce balıkçık teknesi sahipleri ve yetkilileri yakından ilgilendiren haber gündeme geldi. Deniz ve iç sularda geleneksel kıyı balıkçılığı verilerinin güncellenmesi ile kayıtlı balıkçı teknesi sahiplerinin destekleneceği duyuruldu ve bu konudaki karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aga Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Eryiğit tarafından kuruldu.

Aga Saray İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Saray İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Amir Amiri ve Manouchehr Naderi tarafından kuruldu. 

Eminönü'ndeki balıkçı teknesi için mahkemeden devam kararı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile, Eminönü’nde balık-ekmek satan tekneler arasında yaşanan tahliye davasında karar verildi...

Eminönü'nde balık-ekmek teknesi çalışanlarından mahkeme kararına tepki!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Eminönü’nde balık-ekmek satışı yapan teknelerin sözleşmelerin yenilenmeyeceğini bildirmesi üzerine tekne sahiplerinin açtığı dava reddedildi, bukarara balık-ekmek teknesi çalışanları tepki gösterdi. 

Hüseyin Ağaoğlu'nun boğaz turu objektiflere takıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ağaoğlu, geçtiğimiz gün teknesi ile çıktığı Boğaz turunda objektiflere yakalandı.

Aga İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Aga İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Vusala Asgarova ve Alıgıyam Asgarov ortaklığında kuruldu.

Şükrü Genç'ten rant uyarısı!

Sevgi ve Barış Teknesi’nde Ayazağalı kadınlarla bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar planları ve kentsel dönüşüm konusunda uyarıda bulundu.

Arkont Group Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkont Group Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bahaa Hassan ve Alaadın Husaın Aga ortaklığında kuruldu. 

Aga Property İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Property İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ohammed Waleed Taleb, Ammar Charbajı ve Kazım Sipahı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

aga teknesi Haberi

aga teknesi

Ağaoğlu, Yalıçiftlik'te sahibi olduğu koyda 'AGA' isimli teknesiyle misafirlerini ağırladı. Bir ara balık avlamak için dalış yapan işadamı Ali Ağaoğlu gözlüğü ve paletleriyle böyle görüntülendi. İşadamı Ali Ağaoğlu geçtiğimiz haftalarda oğlu Alican’ın kendisinden habersiz aldığı 60 bin Euro değerindeki offshore tekneyi ‘güvenli olmadığı’ gerekçesiyle parçalattıktan sonra oğluna 250 bin Euro ’luk uçak almasıyla gündeme...