29 / 04 / 2024

1.450 lira destek ödemeleri başladı! Hesaplarınızı kontrol edin!

1.450 lira destek ödemeleri başladı! Hesaplarınızı kontrol edin!

Yüz binlerce balıkçık teknesi sahipleri ve yetkilileri yakından ilgilendiren haber gündeme geldi. Deniz ve iç sularda geleneksel kıyı balıkçılığı verilerinin güncellenmesi ile kayıtlı balıkçı teknesi sahiplerinin destekleneceği duyuruldu ve bu konudaki karar Resmi Gazete'de yayımlandı.



Deniz ve iç sularda geleneksel kıyı balıkçılığı verilerinin güncellenmesi ile kayıtlı balıkçı teknesi sahiplerinin destekleneceği duyurulmuş ve bu konudaki karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Ayrıca Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam da bu yıl verilecek destekler hakkında bilgi verdi. İbrahim Sağlam yaptığı açıklamalarda 2021 yılında 399 tekne sahibine 496 bin 200 TL destek ödemesi yapıldığını belirterek, 2021 yılında Samsun'da 399 tekne sahibine 496 bin 200 TL destek ödemesi yapıldığını vurguladı.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön