16 / 05 / 2024

1.450 lira destek ödemeleri başladı! Hesaplarınızı kontrol edin!

1.450 lira destek ödemeleri başladı! Hesaplarınızı kontrol edin!

Yüz binlerce balıkçık teknesi sahipleri ve yetkilileri yakından ilgilendiren haber gündeme geldi. Deniz ve iç sularda geleneksel kıyı balıkçılığı verilerinin güncellenmesi ile kayıtlı balıkçı teknesi sahiplerinin destekleneceği duyuruldu ve bu konudaki karar Resmi Gazete'de yayımlandı.



HESAPLARA AKTARILACAK

İbrahim Sağlık, destek ödemelerine ilişkin açıklamalarının devamında, ek desteklerle birlikte 2022 yılında hububat üreticilerimize ödenecek girdi desteğinin bir önceki yıla göre yüzde 127 oranında artırıldığını, bu artışların bunlarla sınırlı olmadığını vurguladı. Bahsi geçen ürünlere ait girdi maliyetleri ve fark ödemeleri de destekler kapsamında sezon sonundaki ortalama getirilere göre hesaplara yatırılacaktır.

 

 

Müjdeli haber! Çiftçilere destek ödemesi başladı!

Müjdeli haber! Destek ödemesi hesaplara yatıyor!

Bakan Derya Yanık açıkladı: Ocak ayında üç ödeme birden!

Dolar ve euroda son rakamlar!

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

Beklenen düşüş geliyor! Yatırımcılar zarar edeceksiniz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön